Haberler

Sakarya: Sakarya'da Kredi Kartı Şebekesine Darbe

Adapazarı'nda, Yıkılan Bir Banka Şubesinde Kaybolan Kredi Kartlarıyla Alışveriş Yaptıkları İddiasıyla 5 Kişi Gözaltına Alındı.

Adapazarı'nda, yıkılan bir banka şubesinde kaybolan kredi kartlarıyla alışveriş yaptıkları iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay, Adapazarı Modern Sanayi Sitesi'nde bulunan ve bir süre önce yıkılan İş Bankası Şubesi'nden kaybolan 14 kredi kartıyla yüklü miktarlarda alışveriş yapıldığının tespit edilmesiyle ortaya çıktı. Banka avukatları, yıkılan banka şubesinden kaybolan 14 adet kredi kartıyla yüksek miktarlarda alışveriş yapıldığı yönünde şikayetler alınca konuyu polise bildirdi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Masası ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonrasında müşterilere teslim edilmemiş kayıp kartlara ait ekstreleri ve slipleri incelemeye aldı. Yapılan takip ve teknik çalışma sonrası müşterilere ait 9 adet kredi kartından toplam 27 bin 434 YTL alışveriş yaptıkları iddiasıyla biri bayan 5 kişi yakalanarak gözaltına aldı. Polis tarafından sorgulanan E.C., A.K., E.S., D.D. ve İ.C. ve adlı şahıslar suçlamaları kabul etmezken, kartları başka şahıslardan aldıklarını iddia etti. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, olaya karıştığı iddiasıyla S.A. isimli bir kişinin de arandığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title