Haberler

Sakarya Polisinden "Piramit" Operasyonu

Sakarya'da Emniyet Ekiplerinin Düzenlediği Operasyonda 13 Kilogram Eroin Maddesi Ele Geçirilirken, Olayla İlgili 5 Kişi Yakalandı.

Sakarya'da emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda 13 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerince 3 ay süren bir çalışma sonrasında dün Sapanca ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, takibe alınan bir otomobil, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmak istedi. Havaya açılan uyarı ateşi sonrasında durdurulan ve içerisinde E.Ö. (41), H.M.M. (41) ve C.A. (43) isimli şahıslar bulunan araçta yapılan aramada, bagaj kısmında spor bir çanta içerisinde 26 paket halinde 13 kilo eroin ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şahıs gözaltına alınırken, devam eden çalışmalarda ise O.T. (54) isimli şahıs Sakarya'da, F.A. (48) isimli şahıs da İstanbul Hava Limanı'nda yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

Polis, olaya karıştıkları belirlenen 3 kişinin daha yakalanması için operasyonlarını sürdürürken, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

(İÇ-AK-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title