Haberler

Sakarya Nehri'nde Kaybolan Suriyeli Genci Arama Çalışmaları Sürüyor

SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde serinlemek için girdiği nehirde kaybolan Suriyeli 17 yaşındaki Muhammet Cihat Yusuf'u arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde yeniden başladı.

SAKARYA'nın Ferizli İlçesi'nde serinlemek için girdiği nehirde kaybolan Suriyeli 17 yaşındaki Muhammet Cihat Yusuf'u arama çalışmaları sabahın erken saatlerinde yeniden başladı.

Dün akşam saatlerinde Karasu yolu Ferizli Mevki'inde bulunan Sakarya Köprüsü altına tişört ve terliklerini bırakıp serinlemek için Sakarya Nehri'ne giren bir kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine,  polis ve İl Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma (AFAD) ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada, kaybolan kişinin Suriyeli Muhammet Cihat Yusuf olduğu belirlendi. AFAD ekiplerinin dün hava kararıncaya kadar nehirde yaptığı arama çalışmasından sonuç alınamadı. Bu sabah erken saatlerinde AFAD ekipleri nehirde zodyak botlarla ve dalgıç ekipleri de suyun altında arama başlattı.

- Ferizlisakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferizli Sakarya Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title