Haberler

Sakarya Merkezli "Silah Ruhsatı" Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sakarya merkezli "silah ruhsatı" operasyonu- Silahlardan detaylar Sakarya merkezli "silah ruhsatı" operasyonu- Sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen organize suç örgütüne yönelik 14 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 88 şüpheli gözaltına alındı- Operasyonda 74 tabanca, 5 bin 354 tabanca fişeği, 5 av tüfeği, 125 av tüfeği fişeği, 59 sahte silah taşıma ruhsatı, 106 şarjör ele geçirildi Sakarya merkezli 14 ilde, sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen organize suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 88 şüpheli yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sakarya merkezli "silah ruhsatı" operasyonu- Silahlardan detaylar Sakarya merkezli "silah ruhsatı" operasyonu- Sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen organize suç örgütüne yönelik 14 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 88 şüpheli gözaltına alındı- Operasyonda 74 tabanca, 5 bin 354 tabanca fişeği, 5 av tüfeği, 125 av tüfeği fişeği, 59 sahte silah taşıma ruhsatı, 106 şarjör ele geçirildi Sakarya merkezli 14 ilde, sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen organize suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 88 şüpheli yakalandı.Sakarya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya, Bolu, Balıkesir, Edirne, Düzce, İstanbul, Kocaeli, Kayseri, Van, Yalova, Çanakkale, Tekirdağ, İzmir ve Trabzon'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde silah ticareti yapmak, resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, rüşvet ve irtikap, silah bulundurma ve taşıma ruhsatı alamayacak durumundaki şahıslara usulsüz yöntemlerle sahte silah ruhsatı ve sahte evraklarla Makine Kimya Enstitüsünden silah alımı yapan ve yaptıran" şüpheli şahıslara yönelik operasyonda, taşıma ruhsatı almaya engel sabıkası bulunan ve sabıkası olmadığı halde gerçek ruhsat aldığını düşünen 83 kişi gözaltına alındı.Şüpheli 83 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldı. Olayla ilgili 49 şüphelinin tespit ve yakalama çalışmalarına ise devam ediliyor.- Örgüt üyesi 5 kişi adliyeye sevk edildiSakarya'da bir av bayisi olduğu öğrenilen "organize suç örgütü" üyesi H.Y. (44) ile G.M. (46), C.E. (33), Edirne İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Büro Amirliği Ruhsat Biriminde görevli polis memuru M.İ.K. (50) ve B.G. (21), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Operasyonda, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 74 değişik çap ve markalarda tabanca, 5 bin 354 tabanca fişeği, 5 av tüfeği, 125 av tüfeği fişeği, 59 sahte silah taşıma ruhsatı, 106 şarjör ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Sakarya Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title