Haberler

SAKARYA Makedonya'daki aile, koronavirüs tedavisi için yardım istedi

Güncelleme:

Makedonya'daki aile, koronavirüs tedavisi için yardım istediMAKEDONYA'da kuaförlük yapan ve 1 hafta önce koronavirüs testi pozitif çıkan Cüneyt Aktaş (38), sosyal medyada yayınladığı video ile Türkiye'den yardım istedi.

Makedonya'daki aile, koronavirüs tedavisi için yardım istedi

MAKEDONYA'da kuaförlük yapan ve 1 hafta önce koronavirüs testi pozitif çıkan Cüneyt Aktaş (38), sosyal medyada yayınladığı video ile Türkiye'den yardım istedi. Aktaş ailesi ile görüşülürken, ailenin Sakarya'daki akrabaları müjdeli haber için beklemeye başladı. Sakarya'da kuaförlük yapan Cüneyt ve Fikriye Aktaş çifti gezi için gittikleri Makedonya'da hayatlarına devam etme kararı aldı. Rahatsızlanarak hastaneye giden Cüneyt Aktaş koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine sosyal medyada yayınladığı videoyla yardım istedi. Cüneyt Aktaş videoda, 'İki gündür hastanedeyim. Öksürük çok fena, içim acıyor. Eşim ve çocuklarım evde. Onlar da pozitif, onlar için endişeleniyoruz. Türkiye'de tedavi olmak istiyoruz. Eğer elinizden gelen bir şey varsa bizi Türkiye'ye aldırın lütfen.ö dedi. Yardım çağrısı sonrası Makedonya Başkonsolosluğu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek devreye girdi. Cüneyt Aktaş, Fikriye Aktaş (33) ve kızları 11 yaşındaki Tuana ile 10 yaşındaki Defne Aktaş ve Sakarya'da yaşayan yakınları müjdeli haberi beklemeye başladı. Fikriye Aktaş'ın Adapazarı'nda yaşayan halası İlmiye Akça, 'Çocuklarımız burada kuaför işletiyorlardı, 1 yıl önce Makedonya'ya gidip yerleştiler. Yeğenimin eşi koronaya yakalanmış, hastanede tedavi altındaymış. Yeğenim de 2 çocuğuyla birlikte evde karantinadaymış. Bizler Cumhurbaşkanımızdan istirham ediyoruz, rica ediyoruz çocuklarımızı Türkiye'ye getirsinler. Orada tek başına olmasınlar, buraya getirilsinler. Burada gözümüzün önünde olsunlar, kendi topraklarında tedavi görsünler. Annesi perişan, kardeşleri perişan. Çocuklarımızı yanımızda istiyoruz.ö diye konuştu. Ablası, eniştesi ve yeğenlerinin Türkiye'ye getirilmesini isteyen Hamit Recepoğlu ise, 'Yaklaşık 1 hafta önce hastaneye gitmişler, koronavirüsten şüphelenmeyip geri göndermişler. Yeniden hastaneye gidince koronavirüs çıkmış eniştemde. Daha sonra ablam ve yeğenlerime test yapıldı ve onlarda da pozitif çıktı. Orada sağlık sistemi çok gelişmemiş, küçük bir ülke orası. Biraz endişeliyiz bu konu yüzünden, ablamın da durumu kötüleşmeye başladı. Kronik rahatsızlıklarının olması da bizi daha çok tedirgin ediyor. Türkiye getirilmelerini istiyoruzö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Makedonya Sakarya Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title