Haberler

Sakarya: Lider Vestel Manisaspor Sakarya'dan Şen Dönüyor

Lider Vestel Manisaspor, Rakibinin Cezası Nedeniyle Seyircisiz Oynadığı Maçta Sakaryaspor'u 1-0 Mağlup Ederek, Liderliğini Sürdürdü.

Lider Vestel Manisaspor, rakibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Sakaryaspor'u 1-0 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.

Karşılaşma sonrası Vestel Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ile Sakaryasporlu yöneticiler arasında tribüne seyirci alındığı iddiası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Bugün lidere karşı oynadık. Hesaplarımızı buna göre yaptık. Ligde namağlup bir takıma karşı oynadık. Oyuna çok iyi başladık. Tek gol yedik. 2. yarıda resmen tek kale oynadık. Birçok gol pozisyonuna girdik, ancak bunları değerlendiremedik. Şansızlık mı beceriksizlik mi bilmiyorum, gol atamadık. Vestel Manisaspor'a karşı iyi oynayan çocukları tebrik ediyorum. Bir tek son vuruşlarda biraz eksik kaldık. Tabi biraz da şansızlık da var. Ama bu oyun, gelecek için bana umut verdi. Çünkü Vestel Manisaspor'a karşı bu kadar tempolu oynamak, bol pozisyona girmek kolay bir iş değil. 3 puan kaybettik. 1 oyuncumuz sakatlandı. Hakemler taktik faullere karşı biraz daha dikkatli olsun. Kartlar, maç bitmeye yaklaştığında verilmeye başlandı" diye konuştu.

Vestel Manissapor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, bugün iki farklı Vestel izlediklerini belirterek, "Bugün ilk yarıdaki oyunla tempoyu tamamen elimizde tuttuk. 2. yarıda kontrolü rakibe verdik. İkinci yarıda oyunu kendi sahamızda kabul etmemiz oldukça sıkıntılı dakikalar yaşattı. Sakaryaspor maçını kazanmak önemliydi. Sakaryaspor, 2. yarıda çok iyi bir futbol sergiledi. Vestel Manisaspor olarak daha önce gösterdiğimiz tempoyu 2. yarıda gösteremedik. Ama kazanmasını bilen oyuncularımı kutluyorum. Gelecek haftalarda aldığımız puanlara daha uygun bir oyunla sahada yer almalıyız" ifadelerini kulllandı.

Milli takıma Vestel Manisaspor'dan hiçbir oyuncunun seçilmemesiyle ilgili bir soruya Yanal, "Herkes bu karara saygı göstermek zorunda. Bizler de saygı gösteriyoruz. Bizim bütün oyuncularımız milli takım için hazır. Hocamız bunu takdir ederse milli takıma seve seve oyuncu yollarız. Bu tür spekülasyonlar milli takıma zarar verecektir. Onun bir oyun şablonu ve oyun düşüncesi vardır, ona saygı duymak lazım. Biz bir beklenti içerisinde değiliz. Biz oyunumuzu oynamak istiyoruz. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Biz oynadığımız oyunla her maçı kazanıp olduğumuz yeri muhafaza etmek istiyoruz" diye cevap verdi.

Vestel Manisasporlu futbolcular Burak, Ümit ve kaleci Bülent de, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Zorlu Sakaryaspor deplasmanından 3 puan aldığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz. Liderliğimiz devam ediyor. Maç maç düşünüyoruz. Lig sonuna kadar devam etmek istiyoruz" dedi.

Sakaryasporlu futbolcular Suat ve Musa ise, iyi oynamalarına rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Oynadığımız futbol bize bayağı ümit verdi. Çünkü son haftalarda bayağı kötü oynuyorduk. En azından 1 puan almalıydık. Bu iki haftayı iyi değerlendirip gelecek maçları böyle oynarsak eminim çok puan toplayacağız. Çok iyi oynadık, ama sahadan mağlup ayrıldık. Önümüzdeki Gaziantepspor maçına iyi hazırlanıp puanlar alacağız" ifadelerini kaydetti.

Bu arada, karşılaşmanın ilk yarısında bir ikili mücadele sırasında sakatlanarak yerini Zafer'e bırakan Sakaryasporlu Hakan'ın köprücük kemiğinin kırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title