Haberler

Sakarya: Kızılay Deposundan Hırsızlık

Adapazarı'nda Kızılay'a Ait Depodan Deprem Malzemelerini Çalan Hırsız ya da Hırsızlar, Kuruma Ait 2 Resmi Araca da Zarar Verdi.

Adapazarı'nda Kızılay'a ait depodan deprem malzemelerini çalan hırsız ya da hırsızlar, kuruma ait 2 resmi araca da zarar verdi.

Alınan bilgilere göre, Adapazarı eski Türkiye Zirai Donatım Kurumu (TZDK) arazisi içinde bulunan Kızılay'a ait depoya giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kuruma ait 2 aracın camlarını kırıp, akülerini söktü. Daha sonra depodaki deprem malzemelerinin bir kısmını alan hırsız ya da hırsızlar, kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı, Kızılay Şube Sekreteri Vahit Ferhatoğlu'nun depoya gelmesiyle ortaya çıktı. Depoyu gezen görevli, içeride bulunan resmi araçların camlarının kırık olduğunu ve araçların elektrik sistemleri ile bazı deprem yardımlarının çalındığını tespit ederek, durumu polise bildirdi. Polislerle birlikte depoda inceleme yapan Ferhatoğlu, "Kızılay'a zarar vermek 70 milyon insana zarar vermek anlamına gelir. 2 hizmet aracının camlarını kırmışlar. Bazı malzemeleri de almışlar" dedi.

Polis hırsızlık olayıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, kapıları asma kilitle kilitlenen deponun etrafındaki tüm camların kırık olması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title