Haberler

Sakarya, Karaisalı'daki Su Zammını Yargıya Taşıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) Karaisalı’daki su ücretine yüzde 34.35 zam yaptığını ve bu rakamın diğer ilçelere göre en yüksek zam olduğunu söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ASKİ) Karaisalı'daki su ücretine yüzde 34.35 zam yaptığını ve bu rakamın diğer ilçelere göre en yüksek zam olduğunu söyledi.

Bağımsız meclis üyesi Abdullah Sakarya, yapılan yüzde 34.35 zamla birlikte suyun metreküp fiyatının 2.25 TL'den 3.03 TL'ye çıktığını kaydederek, bu haksızlığın sonlandırılması için hukuki mücadele edeceğini kaydetti.

Geçen yıl ASKİ'nin yaptığı yüzde 856'lık zamdan geri adım atılmasını sağlayan Sakarya, zammın hukuka aykırı olduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaisalı Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title