Haberler

Sakarya: Futbolculara Hırsız Şoku

Adapazarı 1. Amatör Süper Lig Takımlarından Erenlerspor'un 7 Futbolcusu, Antrenman Sırasında Soyuldu. Kimliği Belirsiz Hırsız ya da Hırsızlar, Futbolcuların Parasını, Cep Telefonlarını ve Giysilerini Çaldı.

Adapazarı 1. Amatör Süper Lig takımlarından Erenlerspor'un 7 futbolcusu, antrenman sırasında soyuldu. Kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, futbolcuların parasını, cep telefonlarını ve giysilerini çaldı.

Alınan bilgilere göre, Adapazarı Erenler Beldesi'ndeki sahada antrenman yapan Erenlersporlu futbolcular, çalışmayı tamamladıktan sonra soyunma odasına döndüklerinde soyulduklarını fark etti. Hırsızlık olayı karşısında büyük şok yaşayan 7 futbolcu, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemede 7 futbolcunun cep telefonlarının, toplam 250 YTL para ile özel eşyalarının çalındığını belirledi. Futbolcular, olayın ardından ifade vermek üzere Dumlupınar Polis Merkezi'ne götürüldü. Erenlerspor Antrenörü İsmail Küçük, hırsızlık olayının antrenman sırasında meydana geldiğini söyleyerek, "Futbolcularımız, soyunma odasına döndüklerinde eşyalarının yerinde olmadığını fark etti. Durumu hemen polise bildirdik. Biz olaydan sonra şüpheli gördüğümüz 2 kişiyi yakalayarak polise teslim ettik" dedi.

Hırsızlık olayı sonrasında büyük üzüntü yaşayan futbolcular da, "Hafta sonu oynayacağımız maçın hazırlıklarını yapıyorduk. Antrenmandan sonra soyunma odasına girdiğimizde eşyalarımızın olmadığını gördük ve soyulduğumuzu anladık" diye konuştu.

Futbolcular ifadeleri alındıktan sonra evlerine gönderilirken, polis ise olayı gerçekleştirilenlerin kimliklerinin tespit edildiğini ve gerekli çalışmanın başlatıldığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title