Haberler

Sakarya: Eurocargo Türkiye Turunu Tamamladı

Otoyol A.Ş.'nin Nisan ayında başlayan ve 51 gün süren İveco Eurocargo orta sınıf kamyon tanıtım turu, Adapazarı Fabrikası'nda düzenlenen etkinlikle sona erdi.

Otoyol A.Ş.'nin Nisan ayında başlayan ve 51 gün süren İveco Eurocargo orta sınıf kamyon tanıtım turu, Adapazarı Fabrikası'nda düzenlenen etkinlikle sona erdi.

Türkiye çapında düzenlenen tanıtım turunda 5 değişik Iveco Eurocargo orta sınıf kamyon modeli, yaklaşık 10 bin kilometre yol kat ederek, 20'si bayii olmak üzere 70 noktaya uğradı. Türkiye turunu tamamlayan Eurocargo'lar Otoyol'un Adapazarı tesislerine düzenlenen törenle giriş yaptı. Fabrikada düzenlenen etkinliğe Otoyol Genel Müdürü Murat Selek, genel müdür yardımcıları, fabrika çalışanları ve bayiler katıldı.

Türkiye turu süresince gittikleri bölgelerde büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ve sınıfının en iyi kamyonu Eurocargo'nun pazarda önemli bir potansiyeli olduğunu gördüklerini belirten Otoyol A.Ş. Genel Müdürü Murat Selek, "2006 yılının başlarında Adapazarı tesislerinde üretimine başladığımız orta sınıf kamyon modeli Iveco Eurocargo için Türkiye çapında başarılı bir tanıtım turu düzenledik. Eurocargo'nun güvenlik ve konfor açısından çok sayıda üstün özelliği bulunuyor. Tur sırasında Eurocargo'nun bu özelliklerini sürücülerimize ve filo sahiplerine anlatma şansımız oldu. Gördüğümüz yoğun ilgi, Eurocargo'nun kendi sınıfında Türkiye'de önemli bir pazar potansiyeli olduğunun işaretlerini veriyor. Sürücülerimizin orta sınıf bir kamyondan tüm beklentilerini Eurocargo ile karşılayarak bu potansiyeli değerlendirebileceğimize inanıyorum" dedi.

Tören sonunda fabrika çalışanları kendi ürettikleri Eurocargo ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eurocargo uzun yolda sürücüleri rahat ettirecek şekilde tasarlanan kabin konforu ve ferah iç hacmiyle dikkat çekiyor. Kabin ve süspansiyon konforu, ergonomik iç tasarımı, geniş ön camlı ve alt uzantılı yan camları sayesinde optimum görüş açısı sağlıyor. Sessiz ve güçlü Tector motoru yağ ve yakıt tüketimini düşük tutuyor. Eurocargo Türkiye'de 250E24, 220E21, 150E21, 130E15, 100E15 ve 85E13 olmak üzere 6 farklı modelle sunuluyor. Eurocargo'da elektrikli camlar, merkezi kilit, bilgi ekranı gösterge, elektronik motor kumanda sistemi, basamak aydınlatması, yüksekliği ve eğimi ayarlanabilir hidrolik direksiyon, 3 alternatif kullanımlı egzoz freni gibi standart özellikler mevcut.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title