Haberler

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehi·r Beledi·yesi· Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere sınav günlerinde ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Sakarya Büyükşehi·r Beledi·yesi· Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek öğrencilere sınav günlerinde ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Pistil, yaptığı yazılı açıklamada, 10-11 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek Lisans Yerleştirme Sınavı'na girecek öğrencilere belediye otobüsleri ve ADARAY'ın ücretsiz olacağını kaydetti.

Öğrencilerin sınav giriş belgelerini göstererek ulaşımdan ücretsiz faydalanabileceklerini aktaran Pistil, "Bu yıl da üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz sınav günlerinde saat 14.00'de kadar ulaşımdan ücretsiz faydalanabilecek. LYS'de ter dökecek tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ferizli'de Ramazan coşkusu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan 2017 etkinlikleri kapsamında ilçeleri gezen Mobil Tır'a Ferizli'de yoğun ilgi gösterildi.

Mobil sahnede mehteran gösterisi, Hacivat'la Karagöz oyunu ve sihirbaz gösterisi özellikle çocukların doyasıya eğlendirdi. Ayrıca çocuklara yönelik düzenlenen eğlenceli yarışmalarda çeşitli hediyeler verildi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ramazanın her gününü ayrı bir coşku ve güzellik içerisinde geçirdiklerini belirtti.

Başkan Soğuk, şöyle konuştu:

"Ramazan 2017 etkinlikleri kapsamında ilçemizde bu geceyi tertipleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İlçemizde ve ülkemizde ramazan ayının coşkusunu, muhabbetini ve bereketini en güzel şekilde yaşıyoruz. Dar gelirli olup evinde çorbası kaynamayan komşularınız olabilir. Lütfen ihtiyaç sahibi komşularınız varsa bizleri haberdar edin. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum."

MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun'dan Toçoğlu'na ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun'u Afet ve Koordinasyon Merkezi'nde kabul etti.

Kısa süre önce gerçekleştirilen MÜSİAD Genel Kurulunun ve yeni yönetim üyelerinin dernek için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Toçoğlu, MÜSİAD'la işbirliği içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti.

MÜSİAD'ın büyük bir dayanışma örgütü olduğunu söyleyen Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Dernek üyesi iş adamlarımız, ülkemize, şehrimize katkı sunmak için mücadele ediyor. Kısa bir süre önce toplanan genel kurulu da yakından takip ettim. Genel Başkan seçilen Abdurrahman Kaan'ın ve yeni yönetim kurulunun dernek için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın genel kurulda yaptıkları konuşmada MÜSİAD'ın iş dünyası yanında toplumun tamamına yönelik olarak eğitim ve rehberlik çalışmaları gerçekleştirdiğini ifade ettiler. Şehrimizde de bunu çok net bir şekilde görüyoruz. Kendilerinin gelecekte de şehrimize her anlamda çok büyük hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Allah çalışmalarında kolaylıklar versin. Her zaman işbirliği içerisinde hareket ederek Sakaryamızı çok daha güzel günlere taşıyacağız."

Coşkun ise, Ankara'da gerçekleştirilen 24. Olağan Genel Kurulu'nda yer aldıklarını belirterek, Genel Kurulun coşkulu bir ortamda geçtiğini anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılarak bu önemli günde yanlarında olduğunu aktaran Coşkun, "Seçim sonucunda Abdurrahman Kaan bayrağı Nail Opak'tan devralarak yeni genel başkanımız oldu. Yeni genel başkanımızın da o gün yaptığı konuşmada vurguladığı gibi bizler MÜSİAD olarak her zaman hem kendimizin hem de ülkemizin gelişimi için gece gündüz çalışıyoruz. Sakarya'da da her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedeflerimize ulaşma noktasında sizlerle çalışıyor olmak ayrı bir mutluluk." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Coşkun Zeki Toçoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title