Haberler

Sakarya'dan kısa kısa

Güncelleme:

Sakarya'da "Geçmişe İz Geleceğe Biz" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Sakarya'da "Geçmişe İz Geleceğe Biz" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın kamuoyuna duyurusunu yaptığı projenin milli eğitim müdürlüğü, müftülük, gençlik ve spor müdürlüğü yöneticilerine yönelik tanıtım toplantısı Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını projelerden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Salih Güvendi'nin yapmasının ardından proje uzmanı Nazmiye Kıyak "Geleceğe İz Geçmişe Biz" projesinin detayları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Sakarya Valiliğinin himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde yürütülecek projenin kentteki 212 bin çocuk ve gence tematik program ve etkinliklerle değer katması hedefleniyor.

Proje kapsamında sanat festivalleri, geleneksel kültür mirasımızı temsil eden sanatlar, izi sürülen meslek tanıtım günleri ve sergiler düzenlenecek.

Bilgi yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Karapürçek Kaymakamlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Çevrim İçi Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Karapürçek Kaymakamı Gökay İçen, yaptığı açıklamada, "İlçemizin eğitimde konuşulur hale gelmesi ve örnek bir ilçe olması adına tüm öğrencilerimizi kaymakamlık olarak destekliyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizin her daim yanlarında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Yıl boyunca yapılacak tüm faaliyetlerle öğrencilerimizin sınava kadar motivasyonlarını en yüksek seviyede tutmak için etkinliklerin devamı gelecektir." dedi.

Eşme İlkokulu binası yenilendi

Geyve ilçesindeki Eşme İlkokulu, uzaktan eğitim döneminde tadilat yapılarak yeni bir görünüme kavuşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, köy muhtarlığı, okul aile birliği katkılarıyla okul binasının içinde ve bahçesinde yapılan çalışmalar tamamlandı.

Sıraları yenilenen, tüm alanları elden geçirilen, boya-badanası yapılan, çevre düzenlemesiyle yeni bir görünüme kavuşan Eşme İlkokulu, eğitime hazır hale getirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title