Haberler

Sakarya'dan kısa kısa

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Türk Talebe Birliği yeni teşkilat binasının ilk konuğu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milli Türk Talebe Birliği yeni teşkilat binasının ilk konuğu oldu.

MTTB Başkanı Berkan Çiftçi ve MTTB'li gençlerle bir araya gelen Başkan Yüce, gençlik yıllarında yaşadığı anılardan bahsederek, ileriye dönük nasihatler verdi.

Başkan Yüce, "MTTB bir şemsiyedir. Bu şemsiyeyi gelenek, görenek ve inancımız için kullanıyoruz. Bu şemsiye altında kurduğunuz dostlukları yıllarca unutmayacaksınız. Ben bu şemsiye altında tanıdığım arkadaşlarımı, dostlarımı bugün bile unutmadım." ifadesini kullandı.

Ülke olarak zor günlerden geçildiğini anımsatan Yüce, bu zor süreçlerin üstesinden gelmenin tek çaresinin moral ve motivasyonu bozmamak, birlik, beraberlik ve kardeşlik inancını yitirmemek olduğunu vurguladı.

Program sonunda gençler Başkan Yüce ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

SATSO Başkanı Altuğ'dan "Kadınlar Günü" mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kadınların aydınlık bir toplumun teminatı olduklarını belirten Altuğ, "Hayatın her alanında üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, ülke olarak verimliliğimizin artırılmasında ve gelişimimizde en önemli etkendir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın, toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Kadınlarımıza onların kabiliyetlerini ortaya koyabilecekleri fırsatlar sunulmasına vesile olursak, toplum olarak her zaman daha da ileriye gidebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Mesajında kadınların ekonomi dünyasındaki önemine de dikkati çeken Altuğ, şunları kaydetti:

"Kadınların girişimci düşüncelerine, sundukları yeni fikirlere ve gerçekleştirdikleri çalışmalara ne kadar destek olunursa ülkemizin ekonomik hedeflerine o kadar katkı sağlayacaktır. Bizler gelişmiş bir dünya için sosyal ve ekonomik alanda daha fazla kadın olması gerektiğine inanıyoruz çünkü biliyoruz ki, toplumların geleceğini belirleyen en önemli etken, bilinçli ve desteklenen kadınlardır."

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Yüce Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title