Haberler
Güncelleme:

Sakarya'daki patlamaya ilişkin havai fişek fabrikasının 2 sahibinden biri tutuklandı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlama hakkında gözaltına alınan fabrika sahibi ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun tutuklanarak cezaevine gönderilirken, fabrikanın ortaklarından olan 75 yaşındaki babası ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (21)

YELLOW ROSE:

dozunu kaçırmayın beyler bayanlar patron mutlaka sorumlu tutulmalı ancak bir çok konudan patronun haberi bile olmaz o müdürler ve şeflere dikkat, olayı başka açıdan değerlendirirsek ölenin de yaralının da suçu var güvenlik zafiyeti var ise çalışmamalı devlet mahkemeler bu konuda işçinin arkasında duruyor

4
9
yanıtYanıtla
adil:

Olayı bilmeden konuşma çalışanlar yeni gelen malla ilgili çok tehlikeli patlamak üzere diye defalarca uyarıyor patronlar hiç dikkat almıyor bu vaka cinayet vakasıdır.

yanıt5
yanıt1
vatandaş:

kaç fabrika yönettin, kaç patronla muhatap oldun. Türkiye''de fabrikaların ?''i aile şirketidir. Bu şirketlerin başında patronları sürekli bulunur. Kanunen de patron sürekli mesaisini fabrikada dolduruyorsa alttaki hiçbir müdüre sorumluluk yoktur. Fabrikalarda patronun haberi olmadan kuş uçmaz. Hiç bir müdür patronun bilgisi yada onayı olmadan tuvalete bile gedemez. 30 yılımı geçirdim bu işlerle. En kurumsalda bile patron ne derse o olur.

yanıt0
yanıt0
mrt bzdğl:

patronların hiç bi suçu yok işçiler fabrikada siğara bile içiyolar patron her işçinin başına bide adammı tutsun.

2
8
yanıtYanıtla
Yala:

Kalık yapmayalım alıştınız hepiniz

yanıt0
yanıt0
Reis:

Biraz tutuklu kalki mangiyi cakmasinlar.

9
0
yanıtYanıtla
ALİ:

3-5 AY YATAR ÇIKAR SUS PAYI !! BU KAÇINCI ÖLÜM BU KAÇINCI PATLAMA. . . VİCDANSIZ İNSANLAR HAK HUKUKTAN BASEDİYORSUNUZ AMA SİZİN ZİHNİYETİNİZ BU. .

7
0
yanıtYanıtla
zambak:

kamuoyundaki tepkiyi yoketme hamlesi, sonucu göreceğiz.

6
0
yanıtYanıtla
Ada:

SOMAYI UNUTMAYALIM

6
0
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Yetmez. Bunların çocukları ifşa etmek gerekiyor bunlar anca bundan anlar.

3
1
yanıtYanıtla
Hay daaaa:

On kapidan girer,arka kapidan cikar.

4
0
yanıtYanıtla
Lacivert:

Sadece göz boyama bu tutuklamalar. Olay soğusun gündemden düşsün bak nasıl tahliye oluyor. Olay yine oradaki garibanların üzerine yıkılacak. Onca yaralanan ve ölen varken patrona moral yemeği düzenleyen zihniyet varya patrona geçmiş olsun zihniyet var ya o zihniyet çıkaracak onu oradan .

3
0
yanıtYanıtla
Kaptan:

Şehir meydanında idam etsinler.

3
0
yanıtYanıtla
ore:

ıkı gunde cıkar

3
0
yanıtYanıtla
Cabbar:

Soma madeninin işvereni niye tutuklanmadı

2
0
yanıtYanıtla
Soner baş:

İşçinin kaderi bu arkadaşlar derhal serbest bırakılmalı böyle müsiad Müslüman iş adamları derneği diyoruz

0
2
yanıtYanıtla
HEMPRiY BOĞGART:

Sasirdik mi? Hayir. . . Basimdan gecen bir olaya dayanarak diyorum ki, bilirkisi denilen civiklar ve onlari ciddiye alan hakimlerden daha fazla güveniyorum ben buzdolabimdaki pirasalara. . . Savcilari ise oldum olasi sevmem zaten, zira kisi hakliysa bile isleri gücleri sadece suclamak; sevmek zorunda da degilim, kimse de beni buna mecbur edemez.

1
0
yanıtYanıtla
mehmet güven:

patron ne bilsin yok ölende hata çapsız cahilce konuşan arkadaşlar fabrika sahibi önlemi, ni alacak ki işçi neyi hak iddaa etsin. . sigara içiliyormuş yasaklasın saçma sapan konuşmayın. . . zengin daha zengin olsun diye fakirler ölmek zorunda değil. . . sevgili patron seviciler. . .

1
0
yanıtYanıtla
Reis:

Derhal serbest bırakacağım seni

0
1
yanıtYanıtla
HACER:

yazık okadar insanlar 3 tane asker ve kaç kişide yaralı herkes işini düzgün yapsın herkim burda suçluysa cezasını çeksin

0
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Sen şimdilik gir birkaç gün ölenleri bulsunlar eridi gitti bedenleri başına iş gelmesin sonra çıkarsın müslüman kardeşim. Cennete köşk senin imanlı iş adamı kardeşim. Siz nasıl tasarımlarsınız? Sizin inandığınıza bu millet inanmıyor artık sizin Rab"biniz PARA.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title