Haberler

Sakarya'da Yerel Yönetimler

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Yeni Yerleşim Bölgesi'nin, Yapılan Duble Yol Sayesinde Şehirler Arası Yollara Direkt Olarak Bağlanacağını Söyledi. Duran, "Bu Çalışmanın Yeni Yerleşim Bölgesi'ne Yapacağı Katkının Ne Kadar Büyük Olduğunu Çok Kısa Bir Süre İçinde Herkes Görecek" Dedi.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Yeni Yerleşim Bölgesi'nin, yapılan duble yol sayesinde şehirler arası yollara direkt olarak bağlanacağını söyledi. Duran, "Bu çalışmanın Yeni Yerleşim Bölgesi'ne yapacağı katkının ne kadar büyük olduğunu çok kısa bir süre içinde herkes görecek" dedi.

Adapazarı Büyükşehir Belelediyesi'nin önemli yatırımlarından Beşköprü-Yeni Yerleşim Duble Bağlantı Yolu etap etap tamamlanıyor. Yaklaşık 10 Milyon 400 Bin YTL'ye mal olması beklenen 11,5 kilometrelik yolun Yenikent Devlet Hastanesi'ne bağlantısı da tamamlanmak üzere. Aziz Duran Bulvarı'nı Karaman'daki Yenikent Devlet Hastanesi'ne bağlayan 2 kilometrelik bağlantı yolunda asfalt aşamasına gelindi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, 2 kilometrelik duble bağlantı yolu, havaların elverişli olması halinde bu hafta içinde asfaltlanacak. Duble bağlantı yolunun, Yenikent Devlet Hastanesi'ne ulaşım konusunda büyük rahatlık sağlaması bekleniyor. D-100 Karayolu'nu Beşköprü, Sakarya Üniversitesi, Serdivan, Yazlık, Aziz Duran Bulvarı ve Yenikent Devlet Hastanesi'ne bağlayacak olan Duble Yol'un büyük bölümünün tamamlandığını söyleyen Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, çalışmaların son etabının, hastane bağlantısı ve D-100 Karayolu ile Beşköprü arasındaki bölümlerde yoğunlaştığını söyledi. Duran, "Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli yatırımlarından birini daha tamamlamak üzereyiz. 11,5 kilometrelik duble yol, D-100 Karayolu'nu Beşköprü, Üniversite, Serdivan, Yazlık ve Yeni Yerleşim Bölgesi'ne bağlıyor. Bu nedenle şehrin kaderini etkileyecek nitelikte, gözle görülen, elle tutulan yani somut fayda sağlayan bir yatırım yapıyoruz. Bu çalışmamız, şehri dar bir merkezde sıkıştırmak yerine, gelişimi çevreye yayma ve yeni yerleşim bölgesini canlandırma stratejimizin de önemli bir yansıması olarak değerlendirilmelidir. Yaptığımız bu duble yol yeni yerleşim bölgemizin gelişmesine çok büyük katkı sağlayacak. Resmi Daireler Kampusü, Yeni Toplu Konutlar ve Duble Yol'un da tamamlanması ile Yeni Yerleşim Bölgesi şehir olma yolunda büyük mesafeler katetmiş olacak. Duble yol sayesinde yeni yerleşim bölgesi şehirler arası yollara diret olarak bağlanıyor. Bu çalışmamızın, Yeni Yerleşim Bölgesi'ne yapacağı katkının ne kadar büyük olduğunu çok kısa bir süre içinde herkes görecek" dedi.

(İÇ-AK)

07.01.2007 16:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title