Haberler

Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya'da, 23 Kilo 631 Gram Eroin, 7,5 Kilo Esrar Ele Geçirildi.

Sakarya'da, 23 kilo 631 gram eroin, 7,5 kilo esrar ele geçirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu uluslararası uyuşturucu sevkiyatı yapan şebekeye "Şirinler" kod adı verilen bir operasyon düzenlendi. Sakarya, Bursa, İstanbul ve Tekirdağ illerinde eşzamanlı düzenlenen operasyonda E.Ş. (37), M.U.S. (40), İ.K. (43) ve Y.Ç. (53) gözaltına alındı. Şahıslarla birlikte iki valiz içinde 46 paket halinde 23 kilo 621 gram eroin, bir adet ruhsatsız 9 milimetre tabanca, 13 mermi, 5 gram esrar, 10 bin

450 YTL ve bin 700 euro ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi aranıyor. Gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerinin Hendek ilçesinde yaptığı aramalarda ise 7,5 kilogram esrar, 10 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdür Vekili Kemal Yılmaz ve İl Jandarma Alay Komutanı Ramazan Akça ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Vali Hüseyin Atak, başarılı operasyonlara imza atan güvenlik güçlerini kutladı. Atak, güvenlik güçlerinin Sakarya'nın asayişi, vatandaşın can ve mal güvenliğinin en üst seviyede sağlanması için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Güvenlik güçlerimiz uluslararası uyuşturucu ticareti yapan zehir tacirlerine darbe vurdu. Kendilerini kutluyorum. Operasyonda 23 kilo 631 gram eroin, 7,5

kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda 15 kişi yakalandı, adli makamlara sevk edildi" dedi.

(İÇ-AK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title