Haberler

Sakarya'da Taraftarlar İsyan Etti

Türkcell Süper Ligi'nin İkinci Yarısına Yönelik Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Sakaryaspor'da, Beklenen Transferlerin Gerçekleştirilememesi Taraftarları İsyan Noktasına Getirdi. Sakaryaspor'un Taraftarlarını Oluşturan Tatangalar Grubu 20 Ocak Cumartesi Günü 'Sakarya'nın Haykırışı' Adını Verdikleri Açık Hava Toplantısında Biraraya Gelecekler.

Türkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısına yönelik hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sakaryaspor'da, beklenen transferlerin gerçekleştirilememesi taraftarları isyan noktasına getirdi. Sakaryaspor'un taraftarlarını oluşturan Tatangalar grubu 20 Ocak Cumartesi günü 'Sakarya'nın haykırışı' adını verdikleri açık hava toplantısında biraraya gelecekler.

Lige verilen arada önce Teknik Direktör Giray Bulak ile anlaşan ve sonrasında da Kulüp Başkanlığı'na Recep Hacıeyüpoğlu'nun getirildiği Yeşil Siyahlılar'da, beklenen transferlerin gerçekleşmemesi taraftarları isyan noktasına getirdi. Sakaryaspor'un yönetimine siyasetin alet edildiğini öne süren Tatangalar'ın, son olarak takımdan Erdinç'in de Trabzonspor'a geri dönmesi ile tepkileri büyüdü.

Sakaryasporlular Derneği çatısı altında toplanan Tatangalar 20 Ocak Cumartesi günü, saat 15.00'te yönetime olan tepkilerini dile getirmek için Adapazarı Kültür Merkezi önünde bir açık hava toplantısı yapacaklar. Dernek Basın Sözcüsü Tamer Batuboylu, "Artık Sakaryaspor'un siyasete malzeme yapılmasını istemiyoruz. Bugün yarın denilerek, taraftar oyalanıyor. Söylenen transferler gerçekleşmiyor. Sakaryaspor'un kimsenin aleti olmasını istemiyoruz. Bunun içinde takımını seven herkesi açık hava toplantımıza bekliyoruz" dedi.

Müjdat ÇETİN/ADAPAZARI(Sakarya) - DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title