Haberler

Sakarya'da Suç Örgütü Operasyonu

Sakarya'da Düzenlenen Operasyonda Şeker Fabrikası İhalesine Fesat Karıştırdığı İddiasıyla Gözaltına Alınan Sakarya Vali Yardımcısı ve Diğer Şüphelilerden 26'sı Savcılık Sorgusunun Ardından Tutuklanması İstemiyle Mahkemeye Sevk Edildi.

Sakarya'da düzenlenen operasyonda şeker fabrikası ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Sakarya Vali Yardımcısı ve diğer şüphelilerden 26'sı savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekiplerinin, organize suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Sakarya Vali Yardımcısı, bürokrat, siyasetçi, işadamı ile emekli polislerin de bulunduğu 31 kişi, sabah saatlerinde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne getirildi. Adapazarı Şeker Fabrikası'na ait 95 dönümlük arazinin satışına yönelik başlatılan soruşturmada Cumhuriyet Savcısı Hikmet Usta tarafından sorgulanan şüphelilerden 5'i serbest bırakılırken, vali yardımcısının da aralarında bulunduğu 26 kişi, "suç işlemek için örgüt kurmak, kurulan örgüte üye olmak", "dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, silahla yaralamak ve yaralamaya azmettirmek" gibi çeşitli suçlarından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

(YM-CİN-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title