Haberler

Sakarya'da 'Peygamberimize Saygı Yürüyüşü' Düzenlendi

Sakarya'da Bazı Sivil Toplum Kuruluşları Tarafından Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle 'Peygamberimize Saygı Yürüyüşü' Düzenlendi.

Sakarya'da bazı sivil toplum kuruluşları tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 'Peygamberimize Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.

Salko Camii'nden Gar Meydanı'na kadar yürüyen yaklaşık bin kişi tekbirler getirdi. Gar Meydanı'nda toplanan kalabalık, 'Ağlayan değil direnen ümmet', 'Resullerin yolunu sürdüreceğiz', 'Resul yolumuz feda olsun canımız' ifadelerinin yazılı olduğu dövizleri taşıyıp, 'Batının fitnesi yıldıramaz bizleri', 'Resüle sadakat şerefimizdir' sloganları attı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği yürüyüşte 8 yaşındaki Saliha Can isimli kız çocuğunun okuduğu şiir büyük beğeni topladı. Grup adına bir konuşma yapan Abdülkadir Dinç, "Hamdolsun insanlığı karanlıklardan çıkarmak için kitaplar indirene resuller gönderene ve selatu selam nebilerin sonuncusuna. Bugün burada sevgili peygamberimiz sevgi ve saygıyla yad etmek üzere toplandık. Bu vakur ve heybetli yürüyüşten dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Biz onunla kendimize kıymet katıyoruz, ümmeti olmakla şerefleniyoruz" dedi.

(YK-İÇ) 12.04.2008 18:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title