Haberler
Güncelleme:

Salgın nedeniyle Sakarya'daki tüm hastanelerde acil olmayan ameliyatlar durduruldu

Sakarya İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında kent genelindeki kamu ve özel hastanelerde acil olmayan ameliyatların durdurulmasını da içeren bir dizi kararlar aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (28)

Papatya:

Yüce rabbim beyin akıl vermiş maalesef beyinleri akılı seytanliklara kulllanmaya çalışıyor maske sosyal mesafe hijyen olma bu kadar mı zor bu olayın şimdiye kadar bitmesi gerekirdi kısıtlamalar devam edip bu gevşeme olmasaydı biterdi insanoğlu sıkıya sabır etmeye gelemiyor herkes zevkine rahatına düşkün yüce rabbim sonumuzu hayır eylesin inşallah saygılarımla

10
0
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLU....:

SAÇMALIĞIN DANİSKASI. . . . İNSANLAR AMELİYATLARI ZEVKİNE OLUYOR ZATEN. . .

4
6
yanıtYanıtla
arif:

a benım cahıl kardfesımanla ısde vırusun yayılmasını engellemek ıcın ACIL DISI amelıyatların durdurulmasından bahsedıyo kı zaten senın gıbı ınsanları amelıyat olmasında acılıyet yok he bırak yapsınlar kovıd kaapayım dersen ne ala kovıdlere zor yetısılıyo ıde senın gbı cahıllerle ugrassın saglık personelı. . .

yanıt4
yanıt2
Selçuklu:

Maske ve mesafeye dikkat etmemek cinayet islemek (Katil) demektir. Kurallara uymayanlara yeteri kadar yaptırım yapilmıyor. Ceza da Doktor, hemşire vs. kesiliyor

7
1
yanıtYanıtla
Sedat:

12 Ekim''de okullar açılmasının acı sonuçlar bunlar ve ne yazık ki aynı hatada ısrar ediliyor. Tarih sizleri asla unutmayacak. Resmen vatandaşın sağlığına zar atıyorsunuz. Evde ayrı durun, misafir almayın diyen sayın bakanın okulların açılmasına izin vermesinin başka bir açıklaması yok!

4
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Insanlar cadde Sokak Cafeler Çay bahçeleri Düğün dernek tatil plajlar toplu taşıma aracları balık istifi normal yaşam kimse kural tanımasın konulan kurallara uyulmasın öğrencilerin suçu ne onları eğitimin den okulundan engelleyeceksin bu saydıklarıımı göremeyeceksin hemen bir günah keçisi bulacaksın.

yanıt3
yanıt3
acil ameliyat:

Silikonlari paatlayanlari ameliyat etmeyeceklermis

6
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu kadar gamsız toplum olamaz adamlar kaç aydır maske maske diye yırtındı en sonunda olan oldu nasıl olsa hastane bedava ilaç bedava görseler yoğun bakımda hastalar yüzükoyun kıpırdamadan günlerce yatıyor iki tane üst üste takarlar can tatlı

5
1
yanıtYanıtla
Halkı suçlamak kolay:

Gerçek rakamları açıklamayıp insanları rehavete sürükleyenlere suç bulun beyefendi. Resmen otel sahipler için süreci gevşettiker ve insanları patronların para kazanması için kredi verip teşvik ettiler. Şimdi de özel okullar için aynını yapıyorlar:

yanıt1
yanıt0
glh:

bu bir oyun olmasın Türkiyeyi yavaşlatmak için

3
2
yanıtYanıtla
Hakkı baba:

He yaa öyleymiş...

yanıt2
yanıt0
neyi yavaşlatacak yalan hızınımı ?:

allah bir deseler yalan, inanma, oy verme , bu iş insan olsalardı çoktan bitmişti kendisi gibi dengesiz yönetti dahada kötü olacak

yanıt0
yanıt1
REALİST:

ne alaka? ne yapamaya çalışıyorsunuz yada neye hazırlanıyorsunuz yoksa savaş mı çıkacak?

2
2
yanıtYanıtla
.....:

Ülkedeki tüm vatandaşlar için korona testi zorunlu olmalı,aile hekimliklerive sağlık ocaklarına test merkezleri kurulup herkesten sürüntü alınmalı,pozitif çıkanlar karantina altında tedaviye alınmalı, negatif çıkanlar normal hayata devam etmeli,yerel yönetimler işbirliği içinde dezenfekte çalışmaları yapmalı ve dezenfekte edilmeyen yer kalmamalı! Yurtdışından ülkeye giriş yapacaklar için dış temsilcilikler tarafından güvenilir seçilen kliniklerde test yaptırmak zorunlu olmalı ve ülke sınırlarında güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarılmalıdır!

3
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Okulların açılması cidden çok kötü sonuçlar doğurdu. Halk sağlığı için derhal uzaktan eğitime geçilmelidir. Eğer gerekiyorsa; devlet İtibardan tasarruf edip imkanı olmayan vatandaşına tablet de sağlamalıdır internet de! Devletin asli görevi vatandaşın can güvenliğini sağlamak, sağlığını korumaktır. Öldürücü virüsün aşısı bulunmadan yüz yüze eğitim görüldüğü gibi çok kötü sonuçlar doğurmaktadır ve HATADIR!

3
0
yanıtYanıtla
Lütfen:

Özel okullar için insanların canlarını riske atıyorsunuz. Neye inanıyorsanız onun rızası için lütfen sıkı önlemler alın artık. Tüm milleti hasta mı yapmak istiyorsunuz? Risk grubunda bulunan İnsanlar, analarımız, babalarımız göz göre göre ölecekler. Okulları ya erteleyin ya da uzaktan eğitime geçirin.

1
2
yanıtYanıtla
Oğuz:

Yaz aylarında bol güneş ucuz ve taze sebze meyveler ile beraber insanların bağışıklığı güçlendi ve bir çok pozitif insan hastalığı belirti göstermeden vaka sınıflandırması dışında atlattı. Ama kış geliyor, gün ışığı azalıyor, taze sebze meyveye ulaşmak zorlaşıyor, vücuda mevsimsel bazı virüsler giriyor sonuç olarak bağışıklık sistemi destek görmediği gibi gariban antikorlar farklı cephelerde savaşmaya başlıyor. Olacağı buydu. Artık belirti gösteren vaka sayısı ve ağır hasta sayısı artacak. İşin matematiği bu.

2
1
yanıtYanıtla
Memo:

Bu tedbirler bos acil baska cozum bulunmali ulke ekonomisini kotu etkiledi pandemi korona ?milletin biraz daha duyarli olmasi lazim akillanmasi lazim yoksa bu kis cok zor gecicek

1
1
yanıtYanıtla
Bulent sevil:

Özel hastanelerin %25 devlete ait olması demek bu durumun şuan ki kötü noktasını anlatmaya yeter

2
0
yanıtYanıtla
Bilgi isteği:

Biraz daha açar mısnız? Anlamadım. Bu ne demek oluyor?

yanıt0
yanıt0
sein:

dosdoğru bir karar almışlar mesela pandemi döneminde burun estetiği yaptıracağım diye gribal hastalıklara bakan kbb doktorlarını , ameliyathaneleri ve yoğun bakım ekiplerini meşgul etmenin hiçbir manası yok bunun gibi daha bir çok ertelenebilir işlem var

1
1
yanıtYanıtla
Racul K Racul:

Kardeşim devlet bütün tedbirleri almış durumda,vatandaş kimseyi takmıyor bugün Akyazının pazarı,kaç kişi de maske var.Ben Akyazı da polis ve zabıtanın maske uyarısı ve kontrolü yapıldığını görmedim

0
1
yanıtYanıtla
deniz:

İnsanları kısıtlayın, sağlık çalışanlarını değil.devlet önlem almazsa ,hastene yapsan doktor hemşire yığsan,ne olur...olmuyor olmuyor aylardan beri görüyoruz...Değiştirin artık pandemi politikanızı.

0
1
yanıtYanıtla
ŞEHİR HAST.ÇALIŞANI:

HASTAKABUL, YÖNLENDİRME, HASTABAKICI, HİZMETLİ, GÜVENLİK , ŞEHİR HASTANE PERSONELİ KADRO BEKLER BAKANIM. DUYUN SESİMİZİ. İNSANCA, HAKÇA, EŞİT ŞARTTA, EMSALCE, HAK BEKLERİZ.

1
0
yanıtYanıtla
Minnet:

Sizler için çok üzülüyorum. Emekleriniz için minnet duygularımı belirmek istedim. Umarım görürsünüz. Tekrar tekrar en içten duygularımla şükranlarımı sunuyorum sizlere sayın sağlık çalışanlarımız. İyi ki varsınız büyük yürekli güzel insanlar.

yanıt3
yanıt0
Vatandas:

Simdi cevremde etrafımda korona olan ve evlerinde karantinada olan cok tanıdıklarım komsularim var , önceden hiç duymuyorum. Durum çok çok vahim. Önlenemez derece yükseliyor ne olur maskesiz sokağa çıkmayın.

1
0
yanıtYanıtla
GÜVENLİK:

DURUM CİDDİ BELLİ Kİ. ŞEHİRHASTANELERİNDEKİ ŞİRKET ELEMANI OLARAK COVİDİN TAM ORTASINDAKİ GÜVENLİKLER KADRO BEKLER SAYIN BAKANIM. HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ. 2320 TL MAAŞLA ÇALIŞTIRILIYOZ. ÖNCEKİ 900 BİN TAŞERON GİBİ BİZLERDE KADRO BEKLERİZ BAKANIM.

1
0
yanıtYanıtla
Meral:

Amannn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title