Haberler

Sakarya'da KPSS Gözaltısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 24 ilde yürütülen soruşturma kapsamında Düzce Gümüşova'da bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Ü.D., Sakarya'nın Hendek İlçesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 24 ilde yürütülen soruşturma kapsamında Düzce Gümüşova'da bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Ü.D., Sakarya'nın Hendek İlçesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2010'daki KPSS sorularının sızdırılması ve kopya iddialarına ilişkin soruşturması çerçevesinde Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Düzce'nin Gümüşova İlçesi'nde bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan Ü.D'yi oturduğu Hendek İlçesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen öğretmen Ü.D. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara'ya gönderildi. - Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Düzce KPSS Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title