Haberler

Sakarya'da Kadınlar Gününe Tiyatrolu Kutlama

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde AKM'de bir tiyatro gösterisi düzenledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde AKM'de bir tiyatro gösterisi düzenledi. Yeni evli bir çiftin, bir çatı katındaki küçücük evlerinde daha ilk haftadan zedelenen evliliklerine ayna tutan "Aşk'a 103 Adım" oyunu, Büyükşehir Belediyesi kadın personelleri ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü, Dünya Kadınlar Günü'nde kadın personellerine yönelik etkinlikler düzenledi. Etkinlikler çerçevesinde Tiyatro Kare'nin "Aşk'a 103 Adım" oyunu AKM'de sahnelendi. Neil Simon'un yazdığı, Nedim Saban'ın yönettiği ve oyunculuklarını Özge Özberk, Bülent Seyran, Umran Ertok ve Suna Keskin'in üstlendiği tiyatro gösterisini izleyen kadınlar gösteri sonunda oyuncuları ayakta alkışladı.

Aşk'a 103 Adım oyununun konusu ise şöyleydi:

Aşka 103 Adım, yeni evli bir çiftin, Cihangir semtinde bir çatı katındaki küçücük evlerinde daha ilk haftadan zedelenen evliliğine ayna tutuyor. Romantizmi bozan faktörler arasında sadece aşırı titiz bir damat, özgürlüğünü yaşamak isteyen bir gelin değil, çok renkli bir komşu ve her derde deva bir kayınvalide de var.

Büyük bir aşkla evlenen bir sanatçı kız ve avukatın, daha ilk haftadan uçuruma sürüklenen evliliğini Cihangir'deki tek göz oda, iyi niyetiyle sürekli boy gösteren bir kayınvalide, soğuk kış gününe rağmen çatıdan sızan rüzgar ve kendi evine giremediği için aşkın ortasından geçen bir komşu, ekonomik sıkıntılar ve kültürel çatışmalarla içinden çıkılmaz hale gelen ilişkisi izleyiciyi doyasıya güldürüyor. Evlilik aşkı öldürür mü sorusunun ele alındığı kahkaha tufanı Aşk'a 103 Adım, hem kalpleri ısıtıyor, hem de her şeye rağmen aşka inanan insanlara umut aşılıyor. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihangir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title