Haberler

Sakarya'da Jandarmadan Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya'da jandarmadan eş zamanlı uyuşturucu operasyonuSAKARYA - Sakarya'da jandarma ekipleri 6 ayrı noktada yaptıkları eş zamanlı operasyonda 107 kilogram kubar esrar ile çok sayıda yasa dışı malzeme ele geçirdi.

Sakarya'da jandarmadan eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

SAKARYA - Sakarya'da jandarma ekipleri 6 ayrı noktada yaptıkları eş zamanlı operasyonda 107 kilogram kubar esrar ile çok sayıda yasa dışı malzeme ele geçirdi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler uyuşturucu ve uyuşturucu satıcılarına yönelik yürüttükleri kararlı operasyonlarını sürdürüyorlar. Jandarma KOM ekipleri; Söğütlü, Adapazarı, Ferizli ve Karasu ilçelerinde 6 ayrı noktada eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yapılan operasyonlar kapsamında 400 gram toz esrar, 20 gram kubar esrar, 4 adet hassas terazi, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ile plastik kovalar ve cam kavanozlara zulalanmış 107 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda Muhammet Y., Mustafa Y., Musa Y., Metin Y. ve Aynur Y. isimli 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sakarya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title