Haberler

Sakarya'da İki Suriyeli Genç Kız Yol Kenarında Baygın Halde Bulundu

Güncelleme:

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yol kenarında iki Suriyeli genç kız baygın halde bulundu. Jandarma ekipleri kızların kimler tarafından getirildiği ve neden oraya bırakıldığı konusunda geniş çaplı inceleme başlattı.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yol kenarında iki Suriyeli genç kız baygın halde bulundu. Jandarma ekipleri kızların kimler tarafından getirildiği ve neden oraya bırakıldığı konusunda geniş çaplı inceleme başlattı.

VATANDAŞ, YOL KENARINDA BAYGIN HALDE 2 GENÇ KIZ BULDU

Olay, Serdivan ilçesi Çubuklu Mahallesi Kayar mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Kurt isimli vatandaş yol kenarında baygın halde yatan iki genç kızı görünce durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Sakarya'da İki Suriyeli Genç Kız Yol Kenarında Baygın Halde Bulundu

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan kızların Suriye uyruklu oldukları belirlendi.

Sakarya'da İki Suriyeli Genç Kız Yol Kenarında Baygın Halde Bulundu

İNCELEME BAŞLATILDI

Jandarma ekipleri kızların kimler tarafından getirildiği ve neden oraya bırakıldığı konusunda geniş çaplı inceleme başlattı.

Sakarya'da İki Suriyeli Genç Kız Yol Kenarında Baygın Halde Bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Serdivan Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (27)

burada:

peşmergeler gibi suriyelilerde başımıza bela oldular

17
14
yanıtYanıtla
Tornacı İbrahim:

Başına bela olmazlar, başa bela olanlar senin gibi klavye kahramanları, kışkırtıcı işe girip çalışmayan, sigortalı bir işte en fazla bir hafta çalışan aylaklardır.

yanıt0
yanıt0
bbztt:

kansızlar suriyeli zavallılardan ne istiyosunuz

13
10
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Kardeşim konu Sakarya olunca duracaksın sakat yer bir zamanların bermuda şeytan üçgeni sapanca hendek akyazı,bir sürü sayısız faili meçhul yeri oralar

19
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

suriyeli istiyoruz veya istemiyoruz diye referandum yapılsın

20
1
yanıtYanıtla
ATARLI...:

başlarda acıyodum bunlara ama artık bela okuyorum, nasıl müslümanlar anlamadım mahremiyet yok perdesiz evde otururlar donlarını bayrak gibi camlara asarlar zamanlı zamansız çöp attıkkları yetmez gibi basıboş çocukları o çöpleri dağıtır sokaklar pislik içinde kalır. oturduğum mahallede o kadar çok suriyeli var ki sanki biz sığınmacıyız, bizler 1 çocuk yapmak iç 40 kere düşünürken adamlar çoçukları sokağa salıp yeni çocuk yapma işine koyuluyor. her ailede 5''er 6''sar cocuk, yakında asimile olacağ

14
1
yanıtYanıtla
ALDIKMI BASIMIZA BELAYI:

Türkiyeden bir sekilde gelen almanyada mülteci olmak isteyen suriyelileri gecerli bir meslegi tahsili ingilizce veya almanca bilenlerin haricinde suc isleyen tacizci hirsiz kavgaya karisanlari tekrar Türkiyeye postaliyor ayrica burada yasayan suriyeliler Türkiye ve Türkleri sevmediklerini firsatci bir millet oldugumuzu söyleyerek sizin yüzünüzden bu durumlara düsdük diyor selamimizi dahi almiyorlar gercek yüzlerini biz almanyada gördük hala onlar bizim din kardesimiz diyenlere hayirli olsun

13
2
yanıtYanıtla
yakut:

bu gereksizlere bide habermi yapiyonuz birakin ölsün dünyada bir fazlalık azalir

2
11
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Piyasada iman zayıflığı var.

7
6
yanıtYanıtla
Haki:

Almanya bosu bosuna 4 milyon Türk barindiriyor.Biz kendi dinimizden olani kabullenemedik.Kafirler ise sadece Avrupda +- 25 milyon Musluman kabul ettiler.Ya bizde sorun var ya onlarda. Neden bu kadar dusmansin.4 lira fazla para kazanamadin diye mi?Cogu yerde de is var calismiyorsun kardesim kahveden cikmiyorsun.Gun gelir devran doner Senin ailende bunlarla karsilasabilir.boyle bir cografyada yasiyorusun cunku.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title