Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Darüşşafaka Maçına Odaklandı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında yarın Darüşşafaka'yı konuk edecek Sakarya Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Sakarya temsilcisinin Fransız basketbolcusu Moustapha Fall, yaptığı açıklamada, altı haftayı geride bıraktıklarını, takımın üç galibiyet üç de mağlubiyeti olduğunu anımsattı.

Takımın genel anlamda iyi gittiğini aktaran Fall, "Play-off'a odaklanıyoruz. Bence iyi gidiyoruz. Böyle devam etmemiz lazım. Beşiktaş karşısında biraz bencilleştik ve geriye düştük. Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı bu şekilde oynarsanız kaybetmeye mahkum olursunuz. Darüşşafaka maçı Beşiktaş maçıyla hemen hemen aynı olacak. Bu sefer son periyotta daha iyi olmamız lazım. Darüşşafaka da Beşiktaş seviyesinde bir takım. Kazanmayı umut ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

ABD'li forvet Nathan Boothe de daha iyi bir takım olma yolunda ilerlediklerini belirterek, "Daha da iyi olacağız. Bazen maç içerisinde konsantrasyonumuzu kaybedip, rakibin avantaj elde etmesini sağlıyoruz. Yüzde yüzümüzü sahaya yansıtarak performansımızı tam anlamıyla maça vermemiz lazım. Darüşşafaka maçına bütün hafta boyunca hazırlanıyoruz ve ben hazır olduğumuzu düşünüyorum. Hatalarımızdan ders çıkarttık. Aynı hataları yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

Sakarya ekibinin Sırp oyuncusu Nikola Jankovic ise Süper Lig'in sert ve zor bir lig olduğunu vurgulayarak, "Tecrübeli ve iyi oyunculardan kurulu muhtemelen de dünya üzerindeki en iyi iki üç ligden bir tanesi. Bence bu ligde herkes herkesi yenebilir." şeklinde görüş belirtti.

Ersin Dağlı da gün geçtikçe daha iyi olacaklarını, takım için elinden geleni yapacağını ifade etti.

ABD'li oyuncu Lazeric Jones, maçlarına gelen taraftarlarına teşekkür ederek, onlar için en iyisini yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Büyükşehir Belediyespor Beşiktaş Sakarya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title