Haberler

Sakarya-Bayındırlık Ve İskan Bakanı Demiræe Roman Havası İle

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'nın Erenler İlçesi Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreninde, Sakarya Romanlar Derneği Folklor Ekibinin Oyunları ile Karşılandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'nın Erenler İlçesi Belediyesi'nin yeni hizmet binası temel atma töreninde, Sakarya Romanlar Derneği Folklor ekibinin oyunları ile karşılandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Erenler Belediyesi tarafından iki katlı 6 bin 400 metrekare kapalı alan üzerine yapılacak yeni hizmet binasının temel atma töreni için geldiğinde Sakarya Romanlar Derneği'nin Cancağızım adlı folklor ekibi tarafından karşılandı. Roman folklor ekibi kendilerine özgü kıyafetler eşliğinde ünlü Titanic filminin müziğini kendilerine göre düzenleyerek çalıp Bakan Demir ve protokolün karşısında oynadı.

Sakarya Romanlar Derneği Folklor Ekibi'ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bakan Demir ise, AK Parti iktidarının Milli Kardeşlik ve Birlik Projesi başlattığını belirterek, ô 72 milyon insanımızın her ferdinin birinin diğerinden daha değerli olmadığını tescil etmek için bu projeyi başlattık. Çok ilginç ki muhalefet partileri Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi'ne karşı çıkarak eleştirdiler. Onlar neşeyi, güzelliği sevemiyorlar herhalde. Roman kardeşlerimiz hiç merak etmesinler SakaryaÆda da kentsel dönüşüm kapsamında güzel evlerde yaşama kavuşacaklar. Gelecek sizin gelecek hepimizin" dedi.

Bakan Demir daha sonra iki kat üzerine yapılacak belediye hizmet binasının temelini attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title