Haberler

Sakarya: Ak Parti Sakarya İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, ülkede kara bir tablo çizmeye çalışanlara sert tepki gösterdi.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, ülkede kara bir tablo çizmeye çalışanlara sert tepki gösterdi.

AK Parti Sakarya İl Teşkilatı tarafından organize edilen İl Danışma Meclisi toplantısı Abasıyanık Sanat Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ile Recep Yıldırım, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Yazıcı, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, ilçe başkanları, alt kademe ve ilçe belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yusuf Alemdar, sağlık, eğitim, istihdam ve toplu konut konularında AK Parti Hükümeti'nin büyük çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi. Alemdar, "Sakarya'da yeni okullar yapılıyor, yeni hastaneler ve sağlık ocakları yapılıyor, yeni fabrikalar ve işyerleri birbiri ardına açılıyor. Bölgemizde istihdam yüzde 25, yeni açılan işyeri sayısı da yüzde 25 olarak büyük artış gösterdi. Söylenenlerin aksine hükümetimiz yeni çalışmalar ortaya koyuyor" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de konuşmasında, AK Parti iktidarının başarılı bir çalışma yapmasına rağmen ülkede kara bir tablo çizilmesine büyük tepki gösterdi. Çelik, "Bizim diğer siyasi partilerden bir farkımız var. Bizim partimizde sevgi ve saygı ön planda gelir. Biz parti olarak başarılarımızı yeterince anlatamıyoruz. AK Parti gibi başarılı bir meclis çalışması yapan hükümet, cumhuriyet tarihinde Türkiye'de görülmemiştir. Ülkede kara bir tablo çizilmeye çalışılıyor. Bizim yaptıklarımızı anlatacak olan sizlersiniz. Sakarya'da Organize Sanayi Bölgeleri birbiri ardına açılıyor. Bölgemizde yeni okullar açılıyor. Hükümet olarak yeni sosyal politikalar üretiyoruz. Okullara ücretsiz kitaplar dağıttık. Bu yaptıklarımız küçümsenecek işler değil. Bizde hizmet doyumsuzluğu var. Memlekette insanların duyguları sömürülmüş, insanlar yoklukla karşı karşıya bırakılmışlar" diye konuştu.

Sakarya'da yeni yollar, yeni su hatları yapıldığını belirten Çelik, il genelinde bu yıl yol ve su için 18 milyon YTL ödenek ayrıldığını kaydetti. Çelik, "Sakarya'da önümüzdeki günlerde 1. ve 2. kat olmak üzere toplam bin 500 kilometre asfalt yol yapılacak. Cumhuriyet tarihinde bırakın bin 500 kilometreyi, hiçbir zaman 500 kilometre asfalt yapılmadı. Bu yurdun her köşesinde böyle. Hiçbir yerde susuz köy kalmayacak. Bizden öncekiler siyaseti görüntüye dayalı yapmış. Biz bir dönem için değil bir kaç dönem iktidarda olacağımız için sağlam yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde, el birliği ile hareket ederek yaptıklarımızı anlatalım" şeklinde konuştu.

İl Danışma Meclisi toplantısı, Milletvekili Çelik'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title