Haberler

Sakarya 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası, Sakarya'da yapılacak

Güncelleme:

2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası, Sakarya'da yapılacakCUMHURBAŞKANLIĞI himayesinde 22-25 Ekim tarihleri arasında Sakarya'da gerçekleştirilecek olan 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın tanıtımı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası, Sakarya'da yapılacak

CUMHURBAŞKANLIĞI himayesinde 22-25 Ekim tarihleri arasında Sakarya'da gerçekleştirilecek olan 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası'nın tanıtımı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adapazarı ilçesi 15 Temmuz Camili Mahallesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde gerçekleştirilen 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası tanıtım programına, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılışında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Orkestrası ve gösteri ekibi sahne alırken daha sonra bisiklet sürücüleri çeşitli gösteriler yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı konuşmada, "Dünyanın en saygın organizasyonlarından biri olan şampiyona bu sene şehrimizde gerçekleşecek. Dünyanın her yerinden sporcuları, takımları, basın mensubu arkadaşları, sporseverleri ve bisiklet tutkunlarını şehrimizde ağırlayacağız. Sakarya'nın atalarımızdan bize miras kalan misafirperverliğini tüm dünyaya göstereceğiz. Uzun süredir bu organizasyona hazırlanıyoruz" dedi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, "Bisiklet sağlıktır. Bisiklete binerseniz sağlıklı olursunuz. Cumhurbaşkanımızla görüştük, Sakarya'ya ufak bir yatırım daha yaparak burayı vazgeçilmez bir alan haline getireceğiz" diye konuştu.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Şehrimizin potansiyelini üst seviyelere taşıyacak olan bu projede emeği geçen herkese ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

'SAKARYA'DA BU SPORUN BU ŞEKİLDE KARŞILIK BULMASI ÇOK SEVİNDİRİCİ'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bisiklet sporunun Sakarya'da bu şekilde karşılık bulmasının çok sevindirici olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sakarya birçok güzelliği bünyesinde barındıran bir ilimiz, bu şampiyonaya da en güzel sahiplik yapacağına en ufak bir şüphemiz yok. Ben 'Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim' diyeceğim ama, bütün İslam alemine çok başka bir selam gönderildi İstanbul'dan. İnanıyorum ki, 24 Temmuz gelecek tarihçi ve nesiller tarafından milat olacak, bugün tarih sayfalarına çok özel bir gün olarak geçecek. Cumhurbaşkanımızın spor ve bisiklet sporuna verdiği ehemmiyeti hepiniz biliyorsunuz, özellikle bisiklet sporunun Sakarya'da bu şekilde karşılık bulması çok sevindirici. Böyle bir spor dalına en münasip şehirlerden birisi Sakarya. Sağlık demek, denge demek, doğa demek, bisikletin şarjı bitmiyor, tam bir özgürlük demek aslında bu sporu teşvik etmek için faaliyetlerin yapılması bizi son derece memnun ediyor. Türkiye ve dünyada böyle parmakla gösterilecek bir spor kompleksinin burada yapılmış olması gelecekte nice çalışmaların yapılacağının habercisidir. Bu şampiyonanın Türkiye'de yapılması için emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye her alanda dünya çapında faaliyetlere ev sahipliği yapabilen konuma geldi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kalın Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title