Haberler

Şakalaştığı Arkadaşını Pompalı Tüfekle Vurup, Ölümüne Neden Olan Çocuk Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Yalova'da 13 yaşındaki çocuk, şakalaştığı 12 yaşındaki arkadaşını yanlışlıkla pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Küçük çocuk defnedilirken arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Yalova'da, şakalaştığı 12 yaşındaki arkadaşını babasına ait pompalı tüfekle başından vurup, ölümüne neden olan 13 yaşındaki çocuk, jandarmadaki işlemlerinin ardından savcının talimatıyla serbest bırakılarak, ailesine teslim edildi.

BABASINA AİT POMPALI TÜFEKLE OYNAMAYA BAŞLADI

Olay, dün sabah saatlerinde, merkeze bağlı Akköy'de meydana geldi. Babasına ait pompalı tüfeği alan F.B., iddiaya göre, arkadaşı Kerem Karakaya ile oynamak için sürücü kurslarının eğitim alanı bölgesine geldi.

ŞAKALAŞIRKEN ARKADAŞINI BAŞINDAN VURDU

Şakalaşma sırasında F.B.'nin elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu Karakaya, başından vuruldu. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Karakaya'yı ambulansla hastaneye kaldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Karakaya, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kerem Karakaya'nın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

VURAN ARKADAŞI SERBEST BIRAKILDI

Olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan F.B., dün savcının talimatıyla serbest bırakılıp, ailesine teslim edildi. Kerem Karakaya'nın cenazesinin ise öğle vakti kılınacak namazın ardından Akköy'de toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karakaya Yalova 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

İlahiyatçı:

Ebeveyn sorumlulugu yok mu. O zaman insanlar hasmini cocuga vurdurur. Bizde bu zihniyet varken ki töre cinayetleri......... .

11
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Çocuğun ne ceza almasını bekliyorsunuz ki. Benim anlamadığım zamanında baklava çalmaktan yatan çocuklar vardı. Böyle hemen salınması da ayrı bir olay. Gel gelelim babanın ise ciddi suçu var.

8
0
yanıtYanıtla
Bilir Kisi:

sadece manseti okuyup yorum yapmayin. Cocuk oldugu icin sadece gozalti kaldirilmis dava sonucunda islah evine gidecektir.

5
0
yanıtYanıtla
Harbici..:

Bence suçlu çocuğun serbest bırakılması için hiç adil bir karar olmamış. Karşı tarafın zarar vermemesi için en az 5 yıl ceza alması gerekirdi. . . Baklava çalan çocuğa 12 yıl ceza veriliyor arkadaşını öldüren suçlu serbest bırakılıyor. .

1
3
yanıtYanıtla
1.tekil şahıs:

Asıl suç o tüfeği erişilebilecek bi noktaya koyan kişide !

3
0
yanıtYanıtla
Galip mağlubu taklit edermi yav.:

Sabır sabır sabır.

3
0
yanıtYanıtla
yazık:

o çocuğun babasını atsınlar bence hapise.ihmalle ölüme sebep olduğu icin. icinde bırakmış mermiyi tüfeğin.oyuncakmi bu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title