Haberler

Şaka Tavşanlı'yı Karıştırdı

Radyodan Belediye Başkanının İstifa Ettiğini Duyurdu, Ortalık Karıştı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde yayın yapan Alternatif Radyo'nun programcısı Nihat Mermer, canlı yayında 'Belediye başkanı istifa etti' dedi. Bu açıklamanın ardından ilçe sakinleri belediyeye akın etti, radyonun telefonları kilitlendi, programcı Nihat Mermer dinleyicilere 1 Nisan şakası yaptığı söyledi.

Tavşanlı Alternatif Radyo'da 'Dış kapının mandalı' adlı programın yapımcısı ve sunucu Nihat Mermer, 1 Nisan nedeniyle şaka olsun diye radyodan, "Belediye Başkanı Mustafa Güler İstifa etti. Belediye meclis üyeleri Güler'i istifasından vazgeçirmeye çalışıyorlar" diye konuştu. Saadet Partili Başkan Güler'in radyo anonsuyla istifa ettiğini duyanlar nedenini öğrenmek için belediyeye gitti. Bazı vatandaşlar da olayın gerçek olup olmadığını öğrenmek için radyoyu telefonla aradı. Radyonun telefonları bir anda kilitlenirken, çalışanlar, istifa haberinin 1 Nisan şakası olduğu söyledi.

Radyo programcısı Nihat Mermer, yaptığı 1 Nisan şakasının geniş bir kesim tarafından gerçek sanıldığını belirterek, "Radyo yayınımızın bu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum. Anonsu duyup radyomuza üzülerek gelen birçok ilçe sakininin gerçeği öğrendikten sonra sevinç gözyaşıyla ayrıldıklarını gördük" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de, istifa ettiği yolundaki anonstan bir süre sonra yayını yapan radyoyu ziyaret ederek Nihat Mermer'in programına katıldı. Başkan Güler, şakayla ilgili olarak canlı yayında yaptığı açıklamada "Yaptığınız 1 Nisan şakasıyla insanları birazcık üzdünüz. Ancak bu şakayla onların yüreklerindeki sevgiyi algılamış olduk. Teveccühlerini bizden esirgemediler. Ancak, bir dahaki sefgere bu kadar sert ve insanların yüreğine inecek şakalar yapılmamalı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title