Haberler

Şairler Kardemir'i Gezdi

Karabük Belediyesi, Kıbatek ve Kültür Sanat Derneği İşbirliği ile Düzenlenen "Cumhuriyet Kenti Karabük 1. Uluslar Asası Şiir Buluşması" Programı Kapsamında Şairler Kardemir A.ş'yi Gezdi.

Karabük Belediyesi, KIBATEK ve Kültür Sanat Derneği işbirliği ile düzenlenen "Cumhuriyet kenti Karabük 1. Uluslar asası şiir buluşması" programı kapsamında şairler Kardemir A.Ş'yi gezdi.

Kardemir A.Ş'ye giden Karabüklü ve diğer illerden gelen şairler ilk olarak toplu halde yemek yediler. Yemeğe Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Kardemir yönetim kurulu üyesi ve Genel Müdürü Dr. Osman Kılavuz da katıldı.

Yemekten sonra daha önceden belirlenen Kardemir'in bazı tesislerini gezen şairlere Kardemir'in sorumlu mühendisleri tarafından fabrika ve yapılan çalışmalalar hakkında bilgiler verildi. Verilen bilgileri dikkatli bir biçimde dinleyen şairler zaman zaman sorular da yöneltiler.

(YE-AK)

09.11.2007 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title