Haberler

Şair-Yazar M.Akif İnan’a 3 Ocak’ta Anma Töreni

Güncelleme:

Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı, Merhum Şair-Yazar Mehmet Akif İnan, 3 Ocak 2011 Pazartesi Günü Saat 19'da Ölümünün 11. Yıl Dönümünde Sevenleri Tarafından Anılacak.

Memur Sendikaları Konfederasyonu(memur-sen)kurucu genel başkanı, merhum şair-yazar mehmet akif inan, 3 ocak 2011 pazartesi günü saat 19'da ölümünün 11. Yıl dönümünde sevenleri tarafından anılacak.

Şanlıurfa Belediyesi, Memur-Sen ve Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi işbirliğinde Urfa City AVM'de yer alan Şanlıurfa Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda 3 Ocak 2011 Pazartesi Günü Saat 19'da düzenlenecek olan "Şair Mehmet Akif İnan ve Sendikacılık" konulu panelde, sendikacılığının yanı sıra şair, yazar ve eğitimci kimlikleriyle tanınan M.Akif İnan sevenleri tarafından bir kez daha rahmetle anılacak.

Merhum M.Akif İnan'ın Kardeşi Dr. Ahmet İnan ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın birer selamlama konuşması yapacağı geceye birbirinden önemli isimler davet edildi.

Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Yazar Zübeyir Yetik, TYB Vakfı Başkanı Dr. Mehmet Doğan ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz'un konuşmacı olarak davet edildiği panelde katılımcılar kendi ifadeleriyle Merhum M.Akif İnan'ı anlatmaya çalışacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title