Haberler

Sahte Polislerin Birbirini Dolandırma Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Güncelleme:

Adana merkezli telefon dolandırıcılarına yönelik düzenlenen "Son ALO" operasyonunda çökertilen çetenin, sahte polislerinin de birbirini dolandırdığı ortaya çıktı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Adana merkezli telefon dolandırıcılarına yönelik düzenlenen "Son ALO" operasyonunda çökertilen çetenin sahte polislerinin birbirini dolandırdığı ortaya çıktı. Bir kadını kandırıp bankada kendi adına yatırılan 247 bin liranın 147 bin lirasını çeken Osman K. bir otomobile binip kaçarken diğer sahte polisler de bunu fark edip otomobili durdurmaya çalışması kameralara yansıdı.

TELEFONDA KENDİLERİNİ SAVCI VE POLİS OLARAK TANITIP DOLANDIRICILIK YAPTILAR

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 'Son ALO' ismiyle Adana merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İzmir, Mersin, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 73 adrese 5 Nisan günü şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda, telefonla aradıkları kişilere kendilerini jandarma, savcı ve polis olarak tanıtıp terör örgütleri tehdidiyle para isteyip dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 1'i kadın 59 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 52'si tutuklandı. Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sahte Polislerin Birbirini Dolandırma Anı Kameralara Böyle Yansıdı

DOLANDIRICILARIN BİRBİRLERİNİ DE DOLANDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Polisin çeteyi çökertmek için yaptığı çalışma sırasında dolandırıcıların birbirini de dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırıcıların bir kadını arayarak kendilerini polis olarak tanıtıp onu PKK ile korkutup 247 bin lirayı Osman K.'nın hesabına yatırttı. Kendilerini polis olarak tanıtan ve parayı yatırtan İsmet A. ile Mert A.'nın daha sonra Osman K.'yı arayarak gidip bankadan hesabına yatan parayı çekmesini istedi. Osman A. bankaya giderek paranın 137 bin lirasını çekti. Ancak banka dışında kendisini bekleyen zanlılara bir problem olduğunu parayı çekemediğini söyleyerek parayı onlara vermedi. Daha sonra ise bankanın önüne gelen otomobile hızla binerek olay yerinden kaçtı.

Sahte Polislerin Birbirini Dolandırma Anı Kameralara Böyle Yansıdı

O ANLAR KAMERADA

Bunu fark eden diğer zanlılar ise otomobilin üzerine atlayıp durdurmak istedi ancak Osman K. kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Operasyonla yakalana zanlılar tutuklandı. Bankada kalan 110 bin lira polis tarafından sahibine teslim edildi.

Sahte Polislerin Birbirini Dolandırma Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Sahte Polislerin Birbirini Dolandırma Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (10)

KIBRISLI ASIL TURK:

Turkiye dolandiricikta, yankesicilikte, sahtekarlikta us kagitcilikta dunya birincisi utaniyorum

22
3
yanıtYanıtla
kendi ellerinizle kazandıklarınız:

boşuna millete sapık demeyin bunu sizler istediniz internette medyada dizilerde insanı dehşete düşüren pislikleri necislikleri meşru kılan destekleyen izleyen halk değilmi akşama kadar bunları destekleyen halkın ta kendisidir. . . örneğin dizi izliyor dizide kadın kocasını aldatıyor kadın yakalanmasın diye izleyenler kadına dua ediyor neymiş kocasını sevmiyor o adama aşık yazık yazık örneğin fatmagülün suçu ne dizisi gibi. . . İŞTE BUNDAN DOLAYI GÜN GEÇTİKÇE BU PİSLİKLER ÇOĞALACAK BU DAHA İYİ GÜ

18
0
yanıtYanıtla
Samyeli:

Çok haklısın bugün aynı şey Cecelinin üzerinden yapılıyor. Ahlaksızlık yapan değil de çocuğunu korumak isteyen baba suçlu oluyor. Bu işleri normalleştirmeye çalışan zihniyetler yazıklar olsun ülkemiz ne hale geldi.

yanıt9
yanıt0
xxx:

bu ülkenin üzerinde en çok etkisi olan kesim sinema basın camiası. bizim beyinsiz gençlerimizde maalesef onların gitiiği yoldan düşündüğü düşünceden hareket edince sonuç bu maalesef. . .

yanıt4
yanıt0
kara kuyu:

peki fatma gülü sen nereden biliyorsun!? izliyormusun yoksa? Seni gidi seniiii sen kendin cok güzel bir örneksin! Senin tavsi ettigin ahlak artik nasil olacaksa

yanıt0
yanıt1
mehmet:

Müslüman olalım sıkıntı yok

9
4
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Dolandırıcılıkta, sapıklıkta, hırsızlıkta, ahlaksızlıkta, hainlikte bitmez. . . İdamda gelse bitmez. . Siyah varsa beyaz da var. . !! katil olsun, sapık olsun, hırsız olsun suçlu olduğu halde avukat tutuyor, kendini savunduruyor. . Var mı böyle adalet . . ??sapıksın, katilsin herşey ispatlanmış sen avukatınla temize çıkacaksın ya da ceza indirirmi alacaksın. . Adalet Adaletsiz=Yaşam. .

6
0
yanıtYanıtla
XYZ:

Ulan kendi yorumunla çelişiyorsun! İdam gelse bitmez deyip, caydırıcı olmayan kurallara dem vurup yakınıyorsun. . .

yanıt0
yanıt1
BÜŞRA:

Modern dünyada bu tür şeyler olur, normal şeyler önemli olan dolandırıcılardan insanları nasıl ikna ettiklerini öğrenmek.

0
0
yanıtYanıtla
Halil:

Haram kimseye yaramaz. Bir gün gelir helak olursun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title