Haberler

Sahte Komiser Dolandırdı

Samsun'da Kendini Komiser Olarak Tanıtan Bir Dolandırıcı Telefon Açtığı Kişiden 410 YTL Tutarında Telefon Kontörü Yükleterek Dolandırdı.

Samsun'da kendini komiser olarak tanıtan bir dolandırıcı telefon açtığı kişiden 410 YTL tutarında telefon kontörü yükleterek dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir dolandırıcı, Fahrettin S.'nin (48), cep telefonunu arayarak kendisini komiser olarak tanıtıp, "Telefonunun kopyalanmış. Kopyalayan kişi bin 200 YTL tutarında görüşme yapmış, Bu kişiyi yakalamak için telefonunu dinlemeye alacağız. vermiş olduğum telefon numarasına kontör yüklemeniz gerekiyor. Ödemeyi devlet yapacak" diyerek kandırdı.Fahrettin S., komiser sandığı dolandırıcının verdiği telefon

numarasına 410 YTL tutarında kontör yükletti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Fahrettin S, İlyasköy Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde bu tür dolandırıcılık olaylarının arttığını belirterek, vatandaşların kendisini arayan kişilerin kimliğini ne olarak açıklarsa açıklasın kontör yükleme talebine itibar etmemesini istedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MAY-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title