Haberler

Sahte Evrakla Trafik Tescil İşlemi Yaptırmak İsteyen Şahıs Tutuklandı

Samsun'da, Sahte Trafik Tescil Evrakıyla Yakalandığı İddia Edilen Bir Kişi, Çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklandı.

Samsun'da, sahte trafik tescil evrakıyla yakalandığı iddia edilen bir kişi, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ne 6 adet aracın trafik tescil işlemleri için başvuran Hakan Ş.'nin (30), evrakları incelendiğinde sahte olduğu ortaya çıktı. Şüpheli araçlara ait belgelerle gözaltına alınan Hakan Ş., Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Yapılan soruşturma sonucu Hakan Ş. ile bağlantısı bulunduğu belirtilen Ali G.'nin (51), İstanbul'da ikamet etmesi üzerine

Samsun polisi, İstanbul polisi ile irtibata geçti. Firarda olan Ali G.'nin yakalanmasına çalışılırken, polisteki sorgulanması tamamlanan Hakan Ş., sevk edildiği Samsun Adliyesi'nde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(MAY-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title