Haberler

Sahte Doktor, Ece Üner'in Gazabına Uğradı

Güncelleme:

Show Haber anchormani Ece Üner, yaşadıklarını anlatırken sık sık gülen sahte doktor Ali Haktan Yılmaz'a "Bir de pişkin pişkin gülüyor" diyerek tepki gösterdi.

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastaları tedavi ettiği ve ameliyatlara girdiği ortaya çıkan sahte doktor Ali Haktan Yılmaz Show Haber'e konuştu. Başından geçenleri gülerek anlattığı gözlenen Yılmaz, Ece Üner'in gazabına uğradı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

Hastanelere sağlam referanslarla gittiğini ve bu yüzden kimsenin kendisinden evrak istemediğini belirten Yılmaz, "Hasta yakınları beni çok seviyordu. Hastaneye 80 parça yemek takımı gönderen bile oldu. İnsanlara yardım ettiğim için pişman değilim" dedi.

"BİRDE PİŞKİN PİŞKİN ANLATIYOR"

Yılmaz'ın başından geçenleri anlatırken sık sık gülmesi, Show Haber anchormani Ece Üner'i kızdırdı. Üner, sahte doktor Yılmaz için "Bir de pişkin pişkin anlatıyor. Acil yüz nakli" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ece Üner Medya Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

hd:

bu serefsız daha ne konusturuyonuz verın cezasını nerde bu saglık bakanı

29
7
yanıtYanıtla
nk:

söylediği gerçekten doğru oradaki gerçek doktorlardan işini daha iyi yapmış. .

22
5
yanıtYanıtla
DOKTOR:

BU KİŞİ GERÇEK DOKTORLARDAN DAHA FAZLA DOKTOR OLMAK VE İNSANLIĞA YARARLI İŞLER YAPMAK İSTEMİŞTİR FAKAT ÜLKEMİZDEKİ SAÇAM SINAV SİSTEMLERİ YÜZÜNDEN DOKTOR OLAMAMIŞTIR ALMANYADAKİ EĞİTİM SİSTEMİ GİBİ SINAVLA DEĞİL YETENEKLE ÜNİVERSİTELERE ÖĞRENCİ ALINMALI VE PARA KAZANMAK İÇİN İNSANLARIN HAYATIYLA OYNAYAN AİLESİNİN ZORUYLA DOKTOR OLAN DİPLOMASI OLAN AMA DOKTORLUK RUHU TAŞIMAYAN DOKTORLAR PİYASADAN ARINMALI BU KİŞİ KESİNLİKLE HASTA DEĞİLDİR DOKTOR OLMASINA İMKAN TANINMALIDIR ÇÜNKÜ KİMSEYE ZARAR VERMEMİŞTİR

18
8
yanıtYanıtla
realistik man:

yalaka başbakanda pişkin pişkin gülüyo bedelli yok diyo sonra var diyo ona da yüz nakli desin yemiyo m?

16
6
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

NE YAPSIN MÜHENDİS OLUP İŞSİZ KALACAĞINA TIP DİPLOMASI BASTIRMIŞ DOKTORCULUK YAPMIŞ. SANKİ BUGÜN O PRATİSYEN HEKİM DEDİKLERİNİZ NE YAPIYOR KAPI ÖNÜNDE MUAYENE YAPIP BİR REÇETE KARALIYIP VERİYOR.

15
7
yanıtYanıtla
AYHAN DURAK:

ÇOK BÜYÜK SKANDAL REZALET BU . . . TÜRKİYEDE İNSAN HAYATININ NE KADAR UCUZ VE DEĞERSİZ OLDUĞUNUN ÇOK AÇIK VE ACI KANITIDIR BU. . .

13
5
yanıtYanıtla
Zeki:

Sahte doktoru öven yorumcular;İnşaallah sahte bir doktor en sevdiğinize denk gelir diyeceğim de onun suçu ne?İnşaallah size denk gelir de görürsünüz hanyayı, Konya''yı?

10
8
yanıtYanıtla
eva:

ben de bi sağlıkçıyım adamı takdir ediyorum. en azından kendini geliştirmiş çalışmış 6 sene boş boş okuyup da sözüm ona bir doktor omamış. ülkemiz eğitim sistemi öyle ahmakça ki insanlar istediği mesleği yapamıyor neden yapamıyor cunku turkçe matematık fızık kımya bılmeli yemişim bu boş dersleri her kes yetenegi doğrultusunda işler yapmalı ben takdir ediyorum bu arkadaşı tıp okuyup da boş olan insanları da cok cok görüyoz

14
4
yanıtYanıtla
GM:

Doktorlar ne biliyor la bilmeyeni bundan daha kötü adam çalışmış başarılı o kadarda ameliyata girmiş gerçeği bunu da yapmıyor ölsen bakmıyor bile

11
7
yanıtYanıtla
Celil:

TC nin başındaki hırsız olursa , sahtekarların doktor olması normal. Bu düzende yaşıyoruz.

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title