Haberler

Sahte Bombacılar Güvenlik Kameralarına Takıldı

Kadıköy'de Bir Ara Sokağa Bırakılan ve Üzerinde Saat Bulunan Bomba Süsü Verilmiş Paket Korku Yarattı. Bir Güvenlik Kamerası Tarafından Bırakılma Anı Görüntülenen Paket İçin Polis Alarma Geçti. Edinilen Bilgiye Göre Olay Saat 22.00 Sıralarında Kadıköy Feneryolu Sokak'ta Meydana Geldi. Kaldırım Üze...

Kadıköy`de bir ara sokağa bırakılan ve üzerinde saat bulunan bomba süsü verilmiş paket korku yarattı. Bir güvenlik kamerası tarafından bırakılma anı görüntülenen paket için polis alarma geçti.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında Kadıköy Feneryolu Sokak`ta meydana geldi. Kaldırım üzerinde üzerinde bir saatin bulunduğu paketi gören vatandaşlar hemen polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler paketin bomba olabilme ihtimaline karşı sokağa güvenlik bandı çekerek yolu araç ve yaya trafiğine kapattı. Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis memuru, özel kıyafetlerini giydikten sonra incelemek üzere paketin yanına gitti. Koli bandı ile kaplanmış, üzerinde saat bulunan ve etrafından kabloların çıktığı paketi inceleyen bomba uzmanı polis, paketin bir bilgisayar parçası olduğunu tespit etti. Paketin zarar verilmiş olduğunu gören uzman polis, koli bandını açtığında paketten bilgisayarlar için kullanılan güç kaynağı çıktı. Bulunan paket polis tarafından incelenmek üzere götürüldü.

GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

İki kişi tarafından bırakılan paketi, bir sitenin güvenlik kamerası saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde sokak içine giren genç yaştaki iki kişiden biri elindeki paketi kaldırıma bırakıyor ve gençler hızla olay yerinden kaçıyor. Olayı iki farklı açıdan görüntüleyen kayıtlar polis tarafından incelenmek üzere alındı. Polis olay ile ilgili olarak görüntülenen kişileri arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title