Haberler

Sahte Biletle Bayram Yolculuğu Çileye Dönüştü

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Bayram Tatiline Gittikleri Öğrenilen Yolcuları Taşıyan Bir Midibüs ve Bir Minibüsü Durduran Polis Ekiplerinin Yaptığı Kontrolde, Yolculara Usulsüz Bilet Kesildiği Anlaşıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bayram tatiline gittikleri öğrenilen yolcuları taşıyan bir midibüs ve bir minibüsü durduran polis ekiplerinin yaptığı kontrolde, yolculara usulsüz bilet kesildiği anlaşıldı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaş, bir firma yazıhanesinden aldığı biletin üzerinde kaşe, imza gibi herhangi bir ibare olamadığını fark ederek sahte olabileceği kanaatine vararak durumu polise bildirdi. Bunun üzerine yapılan çalışma neticesinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde 44 KP 435 plakalı minibüs ve 80 AK 333 plakalı midibüs durduruldu. Yapılan inceleme sonucunda Adana ili için kesilen biletlerin sahte olduğu ve seyahatlerin de usulsüz düzenlendiği

anlaşıldı. Araçlar yolcularla birlikte Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine intikal ettirildi. İki firma isminin geçtiği, usulsüz bilet kesmek ve seyahat düzenlemek olayı ile ilgili 44 KP 435 plakalı araç sürücüsü Serkan Ş. (28), 80 AK 333 plakalı araç sürücüsü Metin G. (29) ile yazıhane sorumlusu Hüseyin C. ve otobüs firması sorumlusu olduğu belirtilen Zülküfül G.'nin (68) ifadelerine başvuruldu. İşlemlerin uzun sürmesi ise, iki ayrı araçta bulunan 40'a yakın yolcuyu isyan ettirdi.

Olayda 13'ü kesilmiş, 35'i kesilmemiş bilet yerine kullanılan 48 yapraklı koçan ele geçirildi. Öte yandan, yolcuların otogar dışından araca bindirildiği ve araçlara bindiklerinde ellerinden toplandığı belirtilen bilet diye verilen kağıtların üzerinde küçük harflerle "Bilet yerine gezmez" ibaresinin yazılı olduğu öğrenildi. Araçlara 5'er bin YTL para cezası kesildiği öğrenildi.

Olayın hemen ardından bilgi almak için otogara giderek adı geçen firma yetkilisini arayan basın mensupları ise, yetkiliye ulaşamadı.

(OU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
title