Haberler
Güncelleme:

Sahte Banka Siteleri Kurup Vatandaşın Hesaplarını Boşaltan Çeteye Operasyon: 17 Gözaltı

Kayseri'de, bankaların internet sitelerinin sahtesini yaparak, müşterilerin hesaplarından para transferi gerçekleştiren 17 dolandırıcı yakalandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Asıl Suçlular Yakalansın...:

Bilmediğiniz Bir Şey Ve Sözde Yakalanan Bu 17 Kişinin Bu işle ilgili suçlanan içeresinde yaklaşık 10 nun Çocuk Olduğu Başlarındaki Bu Organizasyonu Yapanın Halen Henüz Yakalnmayıp Bu Mahsum Çocukları Kullanıp Ceblerine Beş Kuruş Para Dahi Vermeden Suçu Üzerine Attıkları , Bu Güzel Operasyonda Ortada Ele Başlarının Bulunmayıp Bu Şekilde Haber Edilmesine Acıyorum . . .

10
0
yanıtYanıtla
asdasd:

ee kanunlara uygun soymadıkları için hapse atıldılar. Ama kanunlara uygun soysalardı sıkıntı yoktu!!!!!!!!!!!!!!!!!1

7
1
yanıtYanıtla
grey:

haysiyet yoksunu dinsiz kafirler.

5
1
yanıtYanıtla
karadenizli:

BU NAMUSSUZLARIN KANI SÜTTEN BOZUK KARAKTERSİZLERİN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASI GÜN YÜZÜ GÖRMEMESİ GEREKİR. ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ POLİSLERİMİZİ MEHMETÇİKLERİMİZİ HAVADA KARADA DENİZDE MUHAFFAK MUZAFFER VE PAYİDAR EYLESİN İNŞALLAH.

6
0
yanıtYanıtla
ON NUMARA BALIKESİRLİ:

ABİ BUNLARI İKİ ELİNİ KESECEKSİN. BAK BAŞKALARININ HESABINI BOŞALTIYORLAR MI. HER TARAFIMIZ HIRSIZ. BAKIN TOSUNA. ŞİMDİ ARJANİNDE MEKSİKADA URUGAYDA. HANİ KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARTILMIŞTI. ABİ DEVLET BELYOZ GİBİ HEM TERÖRİSTİN HEM YANDAŞLARININ HEM HIRSIZLARIN HEM TECAVÜZCÜLERİN HEM ESAS ÇOCUKLARI TACİZ EDEN SAPIKLARIN TAMAMINI EZECEK. EZECEK. EZECEK. CEZALARIMIZ ÇOK HAFİF. SUÇA TEŞVİK VAR. ÇİFTLİK BANK TOSUNUMUZ NERDE? BİZ TOSUNSUZ YAPAMAYIZ? TOSNUN ARKASINDA HANGİ HIRSIZLAR VAR NEDEN KORUNUYORLAR

6
0
yanıtYanıtla
Ne:

Bunların hiçmi suçu yok?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title