Haberler

Sahte Altın Satarken Yakalanan Kadın ile Oğlu Serbest Kaldı

Samsun'da, bir kuyumcuya sahte altın zincir satmak isterken yakalanan bir kadın ile daha önce kuyumcuya 2 adet sahte altın sattığı iddia edilen oğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde dün akşam saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir kuyumcuya 26 gram ağırlığındaki sahte altın zinciri satmak istediği iddia edilen M.D. (56), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. M.D.'nin ifadesi doğrultusunda yapılan soruşturma kapsamında oğlu D.D.'de yakalanarak gözaltına alındı. D.D.'nin daha önce kuyumculara 2 adet sahte altın zincir sattığı iddia

edildi. Polisteki sorgulanması tamamlanan ana-oğul, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. M.D. ve oğlu D.D. tutuklanmaları için savcı tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Yaşlı kadın ve oğlu bugün saat 17.30 sıralarında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title