Haberler

Şahinbeyli Genç Futbolcuların Galibiyet Sevinci

Güncelleme:

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı ligin ikinci yarısında Karşıyaka Gençlik spor ile oynadığı maçı 13-2 kazandı.

U 19 Gençler liginde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Futbol Takımı ligin ikinci yarısında Karşıyaka Gençlik spor ile oynadığı maçı 13-2 kazandı.

Şehitkamil stadında oynan maça oldukça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik spor ilk dakikalarda rakip yarı alanında tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve spor'un ilk yarı gollerini Fırat (4), Ahmet (2) ve Metin(2) attı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik spor kulübü Mesut (2), Yusuf Erdem (3) ve Yusuf Doğan 'ın attığı gollerle sahadan 13-2 galip ayrıldı. Karşıyaka Gençlik spor golünü ise Halil(2) attı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, genç futbol takımlarının kazandıkları her maçta büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, bu başarının bir tesadüf olmadığını sporcuların ne kadar ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını gösterdiğini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Karşıyaka Şahinbey Yerel Haberler

title