Haberler

Şahinbey Ampute Şampiyonlar Ligi finalinde

Güncelleme:

- Şahinbey Ampute Şampiyonlar Ligi finalinde Ampute Şampiyonlar Ligi heyecanı Gaziantep'te devam ediyor Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde ikinci gün heyecanı yaşandı.

- Şahinbey Ampute Şampiyonlar Ligi finalinde

Ampute Şampiyonlar Ligi heyecanı Gaziantep'te devam ediyor

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi'nde ikinci gün heyecanı yaşandı. Gün boyunca oynanan heyecanlı maçların ardından rakiplerini farklı mağlup eden ev sahibi Şahinbey Ampute, finale yükseldi.

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi heyecanı Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te devam ediyor. Açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yaptığı Ampute Şampiyonları Ligi'nde ilk gün maçlarının ardından bugün de ikinci gün maçları tamamlandı. İlk gün maçlarında Polonya'nın Legia Varşova takımını 4-1 ve İtalya'nın Vcenza Calcio takımını 7-0 yenen Şahinbey Ampute, bugün oynadığı maçlarda da Azerbaycan ekibi Karabağ'ı 5-0 ve Gürcistan'ın AFC Tiflis takımını 9-0 mağlup ederek yenilgisiz olarak finale yükseldi. Şahinbey Ampute'nin finaldeki rakibi ise akşam saatlerinde oynanacak olan Legia Varşova-Vcenza Calcio karşılaşmasının ardından belli olacak.

Final maçı ve kupa töreni Pazar günü

Ampute Şampiyonlar Ligi'nde final maçı 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 17.00'de oynanacak. Üçüncülük maçı ise saat 15.00'te oynanacak. Üçüncülük ve final müsabakalarının ardından kupa töreni ve kapanış seremonisi yapılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Şahinbey Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title