Haberler

"Şahin, Seçim Çalışmalarını Köyden Başlattı" Başlıklı Haberinin Eki: (2)

"şahin, SEÇİM ÇALIŞMALARINI KÖYDEN BAŞLATTI" BAŞLIKLI HABERİNİN EKİ.

"şahin, SEÇİM ÇALIŞMALARINI KÖYDEN BAŞLATTI" BAŞLIKLI HABERİNİN EKİ: (2)

CHP'NİN SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Eskipazar'da esnafları ziyaret ederken CHP'nin seçim bürosuna girerek başarılar diledi. Eskipazar'dan Karabük'e giderken Cumayanı Köyü'nde yol kenarındaki vatandaşları görerek duran Şahin, sevgi gösterileri ile karşılandı. Şahin daha Karabük Spor Salonu'nda milletvekili tanıtım törenine katıldı. 5 bin kişinin katıldığı törende konuşan Şahin, "Şu anda siyasete yeni başlamış biri gibi heyecan duyuyorum. Türkiye siyasi istikrar ile yakaladığı ekonomik istikrar sonucu işler yolunda gitmeye başladı" dedi.

Seçimden sonra Karabük'ün modern bir spor salonuna kavuşacağını söyleyen Şahin, Antalya'da yerel gazetelerde kendisiyle ilgili çıkan eleştirilere değinerek, "Antalya'da CHP'lilerin benimle ilgili bir takım eleştirileri var. Adaylardan biri diyor ki; 'Mehmet Ali Şahin Antalya Milletvekili ama Karabük stadının tribünü için Spor Toto'dan şu kadar para ayırdı. Ama bizim Antalyaspor, Atatürk Stadı'nda maçını oynayamıyor, bir başka yerde maçlarına devam ediyor' Antalya'nın 35 bin kişilik çok modern bir stadyumu olacaktı, 10 bin kişilik spor salonu olacaktı. Bütün bunlar planlanmıştı, ihalesi yapılmıştı. Ak Partili belediye başkanı ve bizim işbirliği sonucunda ama belediyede bir yönetim değişikliği oldu. Yeni gelen CHP'li belediye başkanı bütün bu ihaleleri iptal etti ve bu projeleri durdurdu. Şimdi de diyorlar ki, 'Antalya Milletvekili Karabüklü Mehmet Ali Şahin, Karabük Stadı için para gönderdi' Şu anda Antalya'da spor salonu olmayan ilçe kalmamıştır. Bunlar son birkaç yıl içersinde yapılmıştır. Ama beceriksizler, hiçbir şey ortaya koyamayanlar başkalarını suçlayarak güya bu beceriksizliklerini örteceklerini zannediyorlar. Antalya gazetelerinde bugün var. Antalya'ya gelecek hizmetleri Mehmet Ali Şahin ve Maliye Bakanı engelledi diyor. Buradan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'na sesleniyorum; Mehmet Ali Şahin'in önüne hangi projeyi getirdiniz, ne talepte bulundunuz sayın başkanda engelledi diyorsunuz. Biz oyunu aldığımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek için her zaman büyük çaba ve gayret içinde olmuşuzdur. Onların oylarını helal ettirmek için üzerimize düşeni yapmışızdır" diye konuştu.

Şahin, her zaman Karabük için mesaisinin bir bölümünü harcadığını ifade ederek, "Ben Karabüklüyüm, hangi bakanlık döneminde olursa olsun tabii ki hemşehrilerime de hizmet götürme yükümlülüğüm vardı. Mutlaka masamın üzerinde Karabük olmuştur. Mesaimin bir bölümünü Karabük için ayırabiliyordum. Ama bundan sonra tüm mesaim Karabük içindir" dedi.

Yaptıkları hizmetlerin yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Şahin, şöyle konuştu: "Daha yapacağımız işler var. Ülkemizin en önemli sorunlarının başında işsizlik vardır. Bugün işsizlik oranı geçtiğimiz yıla göre önemli düşüş var. Ama bu kafi değil. İşsizlik sorununu nasıl çözeriz. Bizim bu konudaki düşüncemiz şudur. Özel sektörü daha fazla yatırıma teşvik etmek, önünde engeller varsa onları kaldırmak. Devletin görevi kendisi ticaretten elini çektiğine göre ticaret yapanların önünü açmaktır, sanayiciyi desteklemektedir. Hizmetleri yerine getirebilmek için mutlaka Türkiye'de yıllar sonra yakalanmış olan istikrar devam etmelidir. Partilere halkımız destek verirken aman siyasi istikrar devam etsin, siyasi istikrar ekonomik istikrarı getiriyor. Türkiye koalisyon hükümetleri döneminden daha hızlı kalkınıyor. Bunun için destek versin. Dünya bir kriz yaşamıştı, krizden en önce kurtulan ve 2010 yılını Avrupa Birliği ülkeleri içersinde en yüksek büyüme oranıyla yakalayan Türkiye olmuştur. 8. 9 oranıyla bizden başka yakalayan ülke yok. Bu siyasi istikrarın sonucudur, ekonominin iyi yöneltilmesinin sonucudur. "

Daha sonra Mehmet Ali Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Adayı Osman Kahveci ile birlikte şu anki Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Mehmet Ceylan ile elele vererek birlik mesajı verdiler. - Karabük

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title