Haberler

Şahin: Bu Yıl Beşiktaş İpi Göğüsleyecek Gibi

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ankaraspor Yenilgisinin Ardından Fenerbahçe'nin Şampiyonluktan Biraz Daha Uzaklaştığını Söyledi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Ankaraspor yenilgisinin ardından Fenerbahçe'nin şampiyonluktan biraz daha uzaklaştığını söyledi.

Mehmet Ali Şahin, maçın ardından yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin şampiyonluktan kopmuş gibi göründüğünü belirterek, ''Maç üzerinde yorum yapacak değilim, ben yorumcu değilim. Bu galibiyetle Ankaraspor biraz rahatlamış, Fenerbahçe de şampiyonluktan biraz uzaklaşmış oldu. Benim tahminim Beşiktaş bu yıl ipi göğüsleyecek gibi geliyor. Sivasspor da bugün 2 puan kaybetti'' diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, düzenlediği basın toplantısında, şampiyonluğun çok komplike bir duruma geldiğini belirterek, ''Şampiyonluk artık çok zor bir duruma geldi. Futbolda herşey bitti denemez ama olanaksıza yaklaşmış durumda'' dedi.

Ankaraspor'un karşılaşmada çok fazla üzerlerine gelmediğini ifade eden İspanyol teknik adam, ''Geldikleri tek pozisyonda golü buldular. Yitirmeyi haketmedik. Pozisyon yakaladık ama net bir gol pozisyonu elde edemedik. Orta alanda Selçuk ve Emre ile oyunu domine ettik ama kanatlara açamadık oyunu. Bunu yapamayınca maçı da kazanamadık'' yorumunu yaptı.

Aragones, kupa maçı için endişesi olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine, ''Önümüzdeki maçları konuşmaya gelmedim buraya. Bu maçı değerlendirmeye geldim. En büyük suçlu kim diye sorarsanız, tabiki de benim'' yanıtını verdi.

-KOCAMAN: ''10 MAÇ SONRA KAZANDIK''-

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise ligde 10 maç aradan sonra galibiyet aldıklarını söyledi.

İkinci yarının ilk 3 puanını zorlu bir maç sonunda elde ettiklerini vurgulayan Kocaman, şöyle konuştu:

''Bir şekilde bu kötü gidiş bitecekti. Minare yıkıldı ama mihrap yerindeydi. Son 3 hafta dışında oyunumuz iyiydi. En önemli avantajımız motivasyonu düşük iki takımın karşılaşmasıydı. Fenerbahçe'nin eksik gelmesi ve ligdeki motivasyonunun azalmış olması bize avantaj sağladı. Çok kolay olmuyor yine de. Zor bir maç oynadık. Güzel bir galibiyet aldık. Çok puan kaybettik. Birkaç adım daha ilerlemek istiyoruz.''

Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek de kendisinin doğuştan Fenerbahçeli olduğunu dile getirerek, ''Ama önce can sonra canan. Kazanmamız gerekiyordu. Artık kabuğumuzu kırdık. Bundan sonra daha güzel sonuçlar gelecektir. Seçimler nedeniyle futbolcularla biraraya gelip onlara moral verememiştim. Bu maç öncesinde onlarla birararya geldik, bir görüşmemiz oldu'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title