Haberler

Sahillerde 'normalleşme' telaşı

Güncelleme:

DÜNYACA ünlü Konyaaltı Sahili'ndeki işletmeler, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte açılış için hazırlıklara başladı.

DÜNYACA ünlü Konyaaltı Sahili'ndeki işletmeler, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte açılış için hazırlıklara başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamayla başlayan kontrollü normalleşme süreciyle birlikte Antalya'da da kafe ve restoranlar yüzde 50 kapasiteyle müşteri ağırlamaya başladı. Kentin dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde de açıklamanın ardından hummalı çalışma başlatıldı. Sahildeki işletmeler, müşterilerini ağırlamak için hazırlıklarına başladı. İşletmeler oturma alanlarını düzenlerken, şezlongların konulduğu kumsalda da çalışmalar yürütülüyor.

Sahilde hazırlık yapan işletme sahibi Şehmuz Aslan, "Bu haberi uzun süredir bekliyorduk. Zaten hazırdık hemen hemen. Şu anda son rötuşları yapmaya başladık. Hayırlısıyla çalışmaya başlayacağız. Sezonun iyi olacağını düşünüyoruz. Bize söylenen gibi yüzde 50 kapasiteyle müşteri almaya başlayacağız. Yazın gelmesiyle pandemi azalırsa müşteri sayısını çoğaltmayı bekliyoruz" dedi.

Başka bir işletmenin sahibi Cenk Kızılırmak, eksiklerini tamamlamaya çalıştıklarını söyledi. Kızılırmak, "5 aylık uzun bir sürenin ardından kısıtlamaların biraz daha esnetilmesi daha iyi oldu. Çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum ama hepimize bir heyecan, umut geldi. Dün haberi aldıktan sonra masa sandalye düzenimizi aldık. Kaldırdığımız eşyaları tekrar çıkarmaya başladık. Yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.

İşletmelerde hazırlıklar devam ederken güneşli havayı değerlendirmek isteyenler de sahilde oturdu, bazıları sahil bandında yürüyüş yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Konyaaltı Sahili Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title