Haberler

Sahilerde Neler Oluyor

KARDEŞLERİN ATV KEYFİ

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Tuğba Coşkun ile yaşam koçluğu yapan ablası Şeyda Coşkun, Bodrum tatillerine devam ediyor. Önceki gün Yalıkavak'ta görüntülenen Coşkun Kardeşler, dört tekerlekli motosiklet ATV ile tur attı. Plaj çantalarını da yanlarına alan ikili, sıcak havaya rağmen uzun süre ATV ile dolaştıktan sonra soluğu denizde aldı.

TEKNEDEN VAZGEÇEMİYOR

Yeni sezonda 'Çocuklar Duymasın' ile ekrana dönmeye hazırlanan Pınar Altuğ; eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile Bodrum'a demir attı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine tatillerini H'O isimli teknelerinde geçiren Atacan Ailesi, önceki gün Yalıkavak'ta bir koyda görüntülendi. Altuğ, kızıyla birlikte gün boyu tekneden denize girdi.

BİR AN BİLE AYRILMIYORLAR

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile bir aydır Çeşme'de tatil yapıyor. Önceki gün Alaçatı'da görüntülenen Gülsoy ve Gürbüz, tüm gün bir an olsun birbirlerinden ayrılmadı. Bol bol yüzen çift, daha sonra bir arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi.

BABA-KIZ TATİLDE

Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanı Serdar Bilgili, Bodrum'da büyük kızı Lal ile birlikte tatil yapıyor. Kızının arkadaşını Extreme isimli lüks yatında ağırlayan Bilgili, önceki gün Lal ile birlikte arkadaşını uğurlarken objektife takıldı.

TAVLADA KARŞI KARŞIYA

Ünlü işadamları Hayri Yazıcı ile Aydın Ayaydın, önceki gün Bodrum Torba'da görüntülendi. İkili, Yazıcı'ya ait olan Grand Yazıcı Hotel'de uzun saatler tavla oynadı.

DENİZE ADIMINI ATMADI!

Genç oyuncu Merve Boluğur, tatil sezonunu açtı. Önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta görüntülenen Boluğur'un bir kez bile denize girmemesi dikkat çekti. Şezlongta güneşlenmeyi tercih eden ünlü oyuncu, telefonunu da bir an olsun elinden düşürmedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title