Haberler

İstanbul'un Göbeğinde Ağaca Asılı Elleri Arkadan Bağlı Ceset Bulundu

Güncelleme:

Zeytinburnu sahilinde, elleri arkadan bağlanmış halde ağaca asılmış bir ceset bulundu. Polisler öldürülmüş olduğundan şüphelendikleri için otopsi yapılacağını belirtti.

Zeytinburnu sahilinde, elleri arkadan bağlı ve ağaca asılı şekilde yabancı uyruklu bir kişiye ait ceset bulundu.

ELLERİ ARKADAN BAĞLANMIŞ AĞACA ASILI CESET BULUNDU

Kazlıçeşme sahilinde park alanında elleri arkadan bağlanmış, boynundan ağaca asılı bir erkek gören Afganistan uyruklu kişi, durumu çevredeki özel güvenlik görevlilerine bildirdi. Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AFGAN UYRUKLU BİRİNE AİT OLDUĞU BELİRLENDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra polisler, Afganistan uyruklu bir kişiye ait olduğu öğrenilen cesedi ağaçtan indirdi.

İstanbul'un göbeğinde Elleri Arkadan Bağlı Ağaca Asılı Ceset Bulundu

CESEDE OTOPSİ YAPILACAK

Savcı ile polis ekiplerinin olay yerinde ve cesette yaptıkları incelemede herhangi bir kimlik kartına veya belgeye rastlanmadı.

İstanbul'un göbeğinde Elleri Arkadan Bağlı Ağaca Asılı Ceset Bulundu

İncelemelerin ardından cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen yabancı uyruklu kişinin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu Afganistan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (17)

Olmaz:

Kendi vatandasimiz bitti birde afganın suriyelinin derdi çıktı.Yollayın şunları ülkelerine

8
1
yanıtYanıtla
Cihat:

Ne alaka diyen YUNUS ; Çünkü 113 ülke içinde en iyi adalet sıralamasında 101 sıradayız bu yeterlimi?

3
6
yanıtYanıtla
kolpa fenev:

Belirli kurumların artık göçmenler için farklı bir tasarı ceza vs vs uygulaması şart hele ki istanbul da artık bu zorunlu hale geldi. Belli semtlere gidin örnek zeytinburnu kocasinan bağcılar gibi buralarda yol iz bilmeyin size adres söylecek T. C vatandaşı yok neredeyse artık yeter güzelim istanbul yaşanmıyacak hale geldi

8
0
yanıtYanıtla
asd:

''cihat''opoudis isimli yaratık 101. olmamız İslam yüzünden değil İslamiyeti yaşamamaktandır! Tarih kitaplarını aç oku 3 kıtada nasıl adaletli davranan bir OSMANLI olduğunu! tabi sen deden yorgoları bilirsin !

5
3
yanıtYanıtla
Agnostik:

Beni bana değil beni beni bilene sor, bu yazdığın yorumu senden başka inanan ulus var mı? En son kurtardığımız! kıbrıslılar bile bizi sevmiyor. Kendin çalıp kendin söyleme.

yanıt3
yanıt2
ssan:

Osmanlı bir ulusun değil, hanedanın adıdır. Hayranlık duyacaksan ATATÜRK''e duy, bizim geçmişimiz osmanlı olabilir ama soyumuz değil.

yanıt2
yanıt2
ads:

agnostik, kıbrıslıları barış harekatında tecavüzlerden, yollarda birikmiş çamurlu suları içmekten ne zulmlerden kurtardık! günümüzde de yatırım yapmaya devam ediyoruz. Rahmetli Rauf DENKTAŞ çok emek harcadı kıbrısı çok güzel yönlendirmekteydi. Rahmetli olduktan sonra oradaki hainlerin rumlukları hortlayı verdi! ssanyong yav git Allahını seversen ya! ne hanedanlığından bahsediosun atalarımız anadoluya geldi selçukludan sonra osmanlıyı kurdu 3 kıtaya yayıldı. benim atam osmanlı sen kimin soyusun??

yanıt1
yanıt2
Tarih Hep Doğru Mudur?:

Bilim insanlara hiç yalan söylemez mi? Bu nasıl bir bilim ki Allah''tan ve dininden daha hayırlı olabiliyor. Bence değil; daha hayırlı görünebilmek için dini tebdil edip sahte mübeddel dini hak diye dayatıyor sonra ben O''ndan hayırlıyım diyor. Bahsettiğin ilim o ilim, tarih te o bilimin tarihi. Al buyur osmanlı da neyse o.

yanıt0
yanıt1
ads:

''tarih hep doğrumudur?'' diye sormuşsun; hep değildir, senin bahsettiğin saçmalıklar da var kardeşim senin gibi çok ''ZEKİ'' arkadaşların karalama propagandasıyla uydurulmuş bir kısım tarih bilgileri de var. sen ona inanmazsan ben de derim ki cumhuriyet tarihi yalan derim geçin bu ayakları, osmanlı arşivleri samanlık fatihleri hurda kağıt diye satmasaydı boşlukları hollandalı tarihçiler doldurmazdı. günümüz arapları lawrance denen ajanın onlara yutturduklarını yaşıyor nedim.

yanıt1
yanıt1
koray turan:

afganlar kendi arasinda yapmiş kesin zeytinburnunda bu tip olaylar çok oluyor sağolsun murat aydin zeytinburnunu kücük amerika yapti türk bulamiyoruz nerde bi sicili bozuk 5 parasi etmeyen ne kadar afgan pakistanli varsa buraya getirdi

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title