Haberler

Bir Vahşet Haberi de Zonguldak'tan! Sahilde, Boğazı İple Sıkılmış Köpek Ölüsü Bulundu

Güncelleme:

Sakarya'da ayakları ve kuyruğu kesilen yavru köpeğe yapılanların şokunu atlatamadan bir vahşet haberi de Zonguldak'tan geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sahil kenarında boğazı iple bağlanmış şekilde telef olmuş köpek bulundu.

BOĞAZINI İPLE BAĞLAMIŞLAR

Ereğli-Alaplı ilçeleri arasındaki sahilde denize girenler kıyıya vurmuş köpek ölüsüyle karşılaştı. Köpeğin boğazının ise iple bağlandığı görüldü. Boğazı iğle bağlanarak denize atılmış olabileceği tahmin edilen köpeğin işkence gördüğünü düşünenler duruma tepki gösterdi.

Bir Vahşet Haberi de Zonguldak'tan! Sahilde, Boğazı İple Sıkılmış Köpek Ölüsü Bulundu

"BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ"

Son günlerde hayvanlara ve özellikle köpeklere yapılan şiddete tepki gösteren vatandaşlar, "Bunu yapan insan olamaz. Bunu köpeğe yapanlar insanlara ne yapmaz. Yetkililerin bunu yapanı bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (58)

ISRAILLI:

bizim insanlar oruc tutmayini dover ama tecavuze eziyete gikini cikarmaz cunku tirsar gucu yettigine artislik yapar bizim insalar.

8
6
yanıtYanıtla
ADANALI:

SAKARYA ZONGULDAK BALIKESİR BULUNMAZ EŞİN ALLAH KAHRETSİN

11
2
yanıtYanıtla
ahmet:

Medeniyeti kapanmak sanan zihniyetin ülkesinde böyle şeyler çok normaldir.

7
4
yanıtYanıtla
ahmet:

Yazdığım yorumu nerenle anladın merak ettim doğrusu

yanıt3
yanıt2
Ahmet:

AKIL denen akılsız, müptezel dostum o dediğin yasa Soyadı Kanuna aykırı olan isimler için çıkarılmış bir yasadır. İşte bende bundan bahsediyorum sadece okumakla olmuyor o küçücük beyninde sorgulama yeteneğin olmalı ki okuduğunu da anlayabilesin :).

yanıt5
yanıt2
ahmet:

Gerçekten beyin geriliği var sende dostum bahane üretmeden kaçmana izin veriyorum

yanıt5
yanıt2
ahmet:

Beyinden yoksun arkadaşım git önce kanunu oku. Umumi edebe uygun olmayan, küçük düşürücü veya gülünç, yazım, imla hatası veya düzeltme işareti kullanılmasından kanyaklı ad ve soyadlardan bahsediyor. Lütfen şu aklını kullan da hayvandan bir farkın olduğunu anlayabilelim.

yanıt5
yanıt2
Gerekçe:

Ahmet ad değiştirmede gerekçelerden biri de çevrende senin farklı bir isimle tanınman, anılman, ee çevren seni MAL olarak tanıyor , al sana gerekçe, demek kitabımızıda bu yüzden anlamadın uydurulmuş diyorsun olsun bir bilene sor o anlatır sana mazeretin büyük

yanıt2
yanıt5
CONI:

millete kafayi yedirdiler iyice TAMAM

4
6
yanıtYanıtla
savar:

cezalarımız kanunlarımız çok hafif. . cezalar en ağırından olmalı. . . yazıklar olsun bunu yapanlara cehennemllikler. .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title