Haberler

Sahibi, 20 Bin Eurosunu Yiyen Keçiyi Kesip Kızarttı

Güncelleme:

Sırbistan'da Belka adlı keçi, sahiplerinin 20 bin eurosunu yedi. Masada sadece 300 euro bırakan keçi, sahibi tarafından kesilerek kızartıldı.

Sırbistan'da Arandelovac şehri yakınındaki Ranilovic köyünde yaşayan Simic ailesi, 10 hektar toprak almak için 20 bin euro topladı. Satıcıyı bekleyen aile, parayı sayıp masaya bıraktı.

MASADAKİ PARALARI KEÇİ YEDİ

Milena Simic, "Kayınpeder sabah hayvanlara yem vermek için çıktı ve kapının açık kaldığını fark etmedi. Birkaç yıldır bizde yaşayan keçi Belka, eve girerek masadaki parayı yemeye başladı. Bir hışırtı ve gürültü duyunca kocam neler oluyor diye bakmaya gitti ve çok fenalaştı, neredeyse kalbi duracaktı. Belka masadaki tüm parayı yedi, sadece 300 euro kaldı, geriye kalan para çiğnendi ve yutuldu" diye anlattı.

KESİP KIZARTTILAR

Kadın, "Kocam o andan itibaren konuşmuyor, sadece oturup tek bir noktaya bakıyor" diye ekledi. Haberde, keçinin kesilip kızartıldığı da aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500

Yorumlar (149)

Sivas:

Elin Keçisi Euro yiyor bizimkiler saman bulamıyor

44
0
yanıtYanıtla
PANTER:

29. 700 Euroluk keçi yemek her kese nasip olmaz. . . . keçiye hayran kaldım kendisini çok pahalıya satmış:)

31
2
yanıtYanıtla
fahrettin:

)))))

yanıt0
yanıt0
KANTER:

haberi iyi oku. 30 bin euro değil, 20 bin euro dan 300 euro kalmış.

yanıt7
yanıt1
Sonuç:

Keçi euroları yedi, çiftçi de keçiyi yedi. Sonuçta paraları çiftçi yedi.

28
0
yanıtYanıtla
HATYVANLARI SEVEN Y:

BU NE KİN YA HAYVANLARA KARŞI KEÇİNİN ETİNİ YEDİDE PARALARI GERİMİ GELDİ?KEÇİ BESLEYEN BİR İNSANIN BİLMESİ LAZİM KEÇİNİN HER ŞEYİ YEDİGİNİ DEGİLMİ?DEMEKKİ KAĞIT PARÇASI BİR CANLIDAN DAHA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ YAZIK İŞDE İNSANLARIN ÖNEM VERDİLEKLERİ ŞEYLER . BENİM KEÇİM AYNI ŞEYİ YAPSAYDI GÜLER GEÇERDİM PARANIN CANDAN DAHA ÖNEMLİ OLMAMASI LAZIM. HELEKİ HİÇ BİR ŞEYDEN ANLAMAYAN. ZAVALLI KORUMASIZ HAYVANLAR HEM HAYVANLAR İ HİÇ BİR ŞEYİ İSTEYEREK YAPMAZLAR AMA İNSANLAR YAPAR

15
12
yanıtYanıtla
EMOX:

SENİNDE 180 BİN LİRANI BIRİSİ YESE İNSAN ÖLDÜRÜP KATİL OLURSUN YEME ŞİMDİ BİZİ

yanıt5
yanıt6
..:

elbetteki canın değeri farklı bir olay ve kızartması saçma ve faydasız ancak sizde bol keseden sallamayın mal canın yongası eşek yüküyle çalışıp kazandığı paradır belki keçinin yediği tepki vermesi doğal üzülmesi bağırıp çağırması bu bir nevi kızgınlığı dindirme( tekrarlıyırum keçiye yaptıkları kesmesi fazlasıyla saçma ve gereksiz. )başka şartta kesse keçiyi beni niye çaığırmadın yemeyemi dicektin:)

yanıt0
yanıt1
AHMET TOK:

İYİ DEDİN.

yanıt2
yanıt8
Sinirli:

Benim paramı yiyecek onu bin parçaya bölerim her şeye çıkıntılık yapmayın keçi adamın keçisi sanane

yanıt0
yanıt3
Tüm 149 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title