Haberler

Sahibinden çöktü mü? Sahibinden'e neden girilmiyor?

Güncelleme:

İkinci el otomotiv sektörünün yanı sıra pek çok alanda faaliyet gösteren Sahibinden uygulaması hakkında Sahibinden çöktü mü, Sahibinden'e neden girilmiyor? sorularının yanıtları arandı.

Türkiye'nin en çok kullanılan uygulamalarından olan Sahibinde hakkında Sahibinden çöktü mü? Sahibinden'e neden girilmiyor? sorularının yanıtları aranıyor.

SAHİBİNDEN ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal medyada pek çok kullanıcının Sahibinden'e giremediğine dair yazılar bulunuyor. Sahibinden.com Twitter hesabından, kullanıcılara yapılan açıklamalarda şunlar yer alıyor:

"Merhaba, zorunlu olarak yaptığımız sistem çalışmaları nedeniyle kısa bir süre için sitemize ve mobil servislerimize erişim sağlanamamaktadır. En kısa sürede size yeniden hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz çalışmalarımızı tamamlarken dilerseniz Facebook sayfamıza göz atabilir, herhangi bir gelişmeyi kaçırmamak için bizi Twitter'dan takip edebilir ya da Instagram sayfamızda dolaşabilirsiniz. Göstermiş olduğunuz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz."

Sahibinden çöktü mü? Sahibinden'e neden girilmiyor?

Zaman zaman uygulama hakkında geri bildirimler verilse de son saatlerde site ve uygulamaya ulaşımda bazı sorunların arttığı görülüyor. Sahibinden hakkında yapılan son geri bildirimler ise şu şekilde yer alıyor:

Sahibinden çöktü mü? Sahibinden'e neden girilmiyor?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sahibinden Sahibinden Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title